U
użytkowniczka v
Gość
Super Kurciu, najważniejsze,że dodatnia. Teraz niech rośnie do nieba!7dpt jednej blastki Zobacz załącznik 911211
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super Kurciu, najważniejsze,że dodatnia. Teraz niech rośnie do nieba!7dpt jednej blastki Zobacz załącznik 911211
7dpt jednej blastki Zobacz załącznik 911211
Muszę powiedzieć, że to jest już niesmaczne, takie targowanie... zwłaszcza że i tak na nas nieźle zarabiają. Chce to niech robi, nie chce, to niech spada.Nie uwierzycie, Lewy sam chcial zrobic transfer i dal znizle tyllo zamoast 400 to 200 zl haha chyba z byka spadl!
Tak się cieszę, @Kurcia7dpt jednej blastki Zobacz załącznik 911211
Kurcia ja miałam bete 15.6 też dokładnie 7dpt. Trzymam kciuki.Dzieki dziewczyny.
Wiem ze beta nie jest wielka jak na blastke. Dlatego poniedzialek powinien wszystko wyjasnic.
Proga nie badalam..nam lekarze nie karza. Biore 3x1 dupka i 2x1 crinone. W dodatku bylam po punkcji to coś tam naturalnego proga znowu bylo chyba. Nie wiem w poniedzialek zrobie w takim razie tez proga.