reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dajcie znak z tym accofilem czy dzis mi go przed tramsferem powinni dac czy 2 dni po. Jak mialyscie? @annemarie, @dzoasia Wy wiecie wszystko[emoji16]
Ja nigdy nie mialam go jako wlewu, tutaj ani w Czechach nikt tego nie stosuje. Z zastrzykami zaczynalam w dzien transferu, najpierw chyba 5 dni pod rzad 13 mln potem w coraz wiekszych odstepach.

Dzieki dziewczyny.
Wiem ze beta nie jest wielka jak na blastke. Dlatego poniedzialek powinien wszystko wyjasnic.
Dlatego my tu wszystkie trzymamy kciuki za piękne wystrzelenie w górę, i ładny przyrost [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️

reklama
Do góry