Chce sobie sukces przyposac zeby mial sie czym chwalic. Wlasnie mialam do Was pisac w sprawie immuno. Bo Pasnik zmienil zalecenie inrralipodu nie kazal rylko 2 dni przed transferem encorton i accofil w brzuch 2 dni po tramsferze a przyslal recepte na accofil domacicznie. I kuzwa zglupialam. Ktory mam zapodac no i czy w dniu transferu accofil nie powien byc?! Jade do kliniki wlasnie.Haha serio? No to się miszczu pięknie stara, sam chce wypić szampana
Anetka, a jakieś intralipidy czy coś bierzesz? Jak immunologicznie?
reklama
Agonia777
Fanka BB :)
Hej dziewczyny trochę siedziałam w krzakach ale czytałam co u Was. Wszystkim tym którym się udało ogromnie gratuluję tym którym się nie udało mocno tulę i życzę powodzenia potrzebującym wsparcia mocno trzymam za udane transfery.
U mnie oprócz urwania głowy w pracy chwilowe załamanie. Każda wieść o ciąży wywoływała ogromny ból więc musiałam schować się w krzaki. W tym cyklu mieliśmy zabrać naszego kropka ale zrezygnowaliśmy bo nie jestem psychicznie gotowa. Poza tym poczytałam trochę o accofilu i jego zastosowaniu więc napisałam do Paśnika że koniecznie chcę zbadać KIRy i wtedy zdecydować czy nie wziąść większej dawki accofilu. Czekam na odpowiedź bo do 29 jest niedostępny. Wiem że w Warszawie mogę zrobić to mam już niedaleko tylko muszę mieć zgodę od niego. Mam teraz taki etap że chyba nie jestem gotowa na ciążę 
Moje marzenie i potrzeba posiadania dziecka zniknęły.......... Chyba te porażki tak mnie dobiły......
U mnie oprócz urwania głowy w pracy chwilowe załamanie. Każda wieść o ciąży wywoływała ogromny ból więc musiałam schować się w krzaki. W tym cyklu mieliśmy zabrać naszego kropka ale zrezygnowaliśmy bo nie jestem psychicznie gotowa. Poza tym poczytałam trochę o accofilu i jego zastosowaniu więc napisałam do Paśnika że koniecznie chcę zbadać KIRy i wtedy zdecydować czy nie wziąść większej dawki accofilu. Czekam na odpowiedź bo do 29 jest niedostępny. Wiem że w Warszawie mogę zrobić to mam już niedaleko tylko muszę mieć zgodę od niego. Mam teraz taki etap że chyba nie jestem gotowa na ciążę 
Moje marzenie i potrzeba posiadania dziecka zniknęły.......... Chyba te porażki tak mnie dobiły......
Zgadzam sie nie powinien kasowac i dlatego tez zgodzilam sie na Zamo re. A skoro sam chce to ok tylko jak mi dolicza 400 to awanti bedzie[emoji23]Ale cwaniak.... jako twój lekarz prowadzący, powinien się wstydzić brać jeszcze kasę za ten transfer.... i to 400zl.... mało to procedura kosztuje....
Ależ ja nie pałam do niego.....[emoji51] Nieistotne.
Najważniejsze jesteście jutro wy, i wasze kropki. Za ten transfer [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Dzisiaj relaksik, a jutro relanium, a jak nie masz to nospe i magnez ze 2h przed transferem.... i czekamy na efekty [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Dobranoc wszystkim. A za wszystkie betujące z samego rana, moooooooocne [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ dajcie czadu dziewczyny
A najlepsze jest to ze z cyklem zgodnie to wczoraj powinmam miec okres wiec nie wiem jak moje endo bo nikt wlacznie ze mma nie wpadl na to zeby je sprawdzic hahaAle cwaniak.... jako twój lekarz prowadzący, powinien się wstydzić brać jeszcze kasę za ten transfer.... i to 400zl.... mało to procedura kosztuje....
Ależ ja nie pałam do niego.....[emoji51] Nieistotne.
Najważniejsze jesteście jutro wy, i wasze kropki. Za ten transfer [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Dzisiaj relaksik, a jutro relanium, a jak nie masz to nospe i magnez ze 2h przed transferem.... i czekamy na efekty [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Dobranoc wszystkim. A za wszystkie betujące z samego rana, moooooooocne [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ dajcie czadu dziewczyny
Ja mam takie samo libido od urodzenia[emoji16]mojemu libido nic nie pomoze jest na tak negatywnym poziomie ze chyba nie wiem co by sie stalo aby mi sie seksu zachcialo [emoji136][emoji44]
I do tego mam dosc duzo sluzu, no ale juz niedlugo sie dowiem! Ide do nowego doktora, zobaczymy!
Dwa[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]@anett96 no no no mówiłam, że sie na publikację szykuje. Bierzecie 2? Powodzenia. Musi być pięknie!
sssurykatka
No nie mów... może przy punkcji zmierzyli??? W końcu usga tam mają...A najlepsze jest to ze z cyklem zgodnie to wczoraj powinmam miec okres wiec nie wiem jak moje endo bo nikt wlacznie ze mma nie wpadl na to zeby je sprawdzic haha
JoannaRak
Jak cykl sztuczny to moglas zapytac czy mozna przelozyc na sobote, 1 dzien w ta czy tamta strone to nie roznica.
Endo piekne! Bierzesz 2 maluchy?
pytalam o sobote, mowila ze lepiej nie bo dosc duze juz jest i aby nie przedobrzyc!
reklama
Rozumiem Cię dobrze. Ja też już dochodzę do ściany pomału i jak teraz się nie uda, to nie wiem. Odpoczynek od tego wszystkiego to dobry pomysł. Szkoda tylko, że ciągle ta presja czasu wisi. Pamiętaj, że masz po kogo wracać. Musi się udać. Powodzenia!Hej dziewczyny trochę siedziałam w krzakach ale czytałam co u Was. Wszystkim tym którym się udało ogromnie gratuluję tym którym się nie udało mocno tulę i życzę powodzenia potrzebującym wsparcia mocno trzymam za udane transfery.
Podziel się: