reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej Dziewczyny,
@lafantynka cieszę się, że z maleństwem wszystko dobrze. Ty też się dobrze czujesz? :)
@sssurykatka na pewno nie zapomnieli. Powodzenia Kochana. Mocne kciuki za szczęśliwy transfer. ✊✊✊
@Akatombo mocne kciuki za koszyk dorodnych jajeczek i sexik na szkle. ✊✊✊
@Megi1985@ powodzenia na wizycie, samych pięknych widoków. Pochwal się później fotkami. :*
Miłego dnia! :D[/QUOTE
Oj kochana niestety nie, typowo ciążowo tylko x3! Bóle głowy, senność, mdłości, zgaga, czasem coś w brzuszku zakłuje, ale co by nie było wszystko zniosę. Wiadomo! No i z jedzieniem kłopot bo mało co mi podchodzi.. a tak się zastanawiam czy wszystkie przed 15 tc bylyscie u dentysty?? Bo ja dziś dostałam opiernicz od doktorka ze jeszcze nie byłam ( mam termin 30 października) ja nigdy nie miałam problemu z uzębieniem i nie wiedziałam ze to jest aż takie ważne :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny,
@lafantynka cieszę się, że z maleństwem wszystko dobrze. Ty też się dobrze czujesz? :)
@sssurykatka na pewno nie zapomnieli. Powodzenia Kochana. Mocne kciuki za szczęśliwy transfer. [emoji110][emoji110][emoji110]
@Akatombo mocne kciuki za koszyk dorodnych jajeczek i sexik na szkle. [emoji110][emoji110][emoji110]
@Megi1985@ powodzenia na wizycie, samych pięknych widoków. Pochwal się później fotkami. :*
Miłego dnia! :D
Proszę o wpisanie 16.11 na badania prenatalne:-)

@anett96 wstałaś już? :)
@Akatombo ile jajec mamy???

Ja też już po. Atmosfera napięta, bo nie bardzo było wiadomo co dojrzało, co przeżyło, co będzie do transferu... przygarnęłam dwie blastki - jedną silną, drugą nieco słabszą. Decyzja pod wpływem chwili :)
Zostały jeszcze 2 zarodki, ale kiepsko sobie radzą. Potrzymają je jeszcze do 7 doby, jak dobiją do blastki to zamrożą, ale szanse marne.
Obecnie staram się nie denerwować, choć trudno o to, bo nikt nie chce wziąć za mnie nocki w niedzielę... :/

Ja też już po. Atmosfera napięta, bo nie bardzo było wiadomo co dojrzało, co przeżyło, co będzie do transferu... przygarnęłam dwie blastki - jedną silną, drugą nieco słabszą. Decyzja pod wpływem chwili :)
Zostały jeszcze 2 zarodki, ale kiepsko sobie radzą. Potrzymają je jeszcze do 7 doby, jak dobiją do blastki to zamrożą, ale szanse marne.
Obecnie staram się nie denerwować, choć trudno o to, bo nikt nie chce wziąć za mnie nocki w niedzielę... :/
To niech sie teraz pieknie dziela i kielkuja ❤️❤️❤️

reklama

@ssurykatka kciuki za to, żeby te dwa pozostałe nie były ci już potrzebne!
Ja już w domku, mamy 9 dojrzałych komórek :) to lepiej niż poprzednio, bo wtedy miała 4. Teraz tylko oby się dobrze połączyły z plemnikami.
@anett96 jak u ciebie?

Do góry