reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej Dziewczyny,
@lafantynka cieszę się, że z maleństwem wszystko dobrze. Ty też się dobrze czujesz? :)
@sssurykatka na pewno nie zapomnieli. Powodzenia Kochana. Mocne kciuki za szczęśliwy transfer. ✊✊✊
@Akatombo mocne kciuki za koszyk dorodnych jajeczek i sexik na szkle. ✊✊✊
@Megi1985@ powodzenia na wizycie, samych pięknych widoków. Pochwal się później fotkami. :*
Miłego dnia! :D[/QUOTE
Oj kochana niestety nie, typowo ciążowo tylko x3! Bóle głowy, senność, mdłości, zgaga, czasem coś w brzuszku zakłuje, ale co by nie było wszystko zniosę. Wiadomo! No i z jedzieniem kłopot bo mało co mi podchodzi.. a tak się zastanawiam czy wszystkie przed 15 tc bylyscie u dentysty?? Bo ja dziś dostałam opiernicz od doktorka ze jeszcze nie byłam ( mam termin 30 października) ja nigdy nie miałam problemu z uzębieniem i nie wiedziałam ze to jest aż takie ważne :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny,
@lafantynka cieszę się, że z maleństwem wszystko dobrze. Ty też się dobrze czujesz? :)
@sssurykatka na pewno nie zapomnieli. Powodzenia Kochana. Mocne kciuki za szczęśliwy transfer. [emoji110][emoji110][emoji110]
@Akatombo mocne kciuki za koszyk dorodnych jajeczek i sexik na szkle. [emoji110][emoji110][emoji110]
@Megi1985@ powodzenia na wizycie, samych pięknych widoków. Pochwal się później fotkami. :*
Miłego dnia! :D
Proszę o wpisanie 16.11 na badania prenatalne:-)

@anett96 wstałaś już? :)
@Akatombo ile jajec mamy???

Ja też już po. Atmosfera napięta, bo nie bardzo było wiadomo co dojrzało, co przeżyło, co będzie do transferu... przygarnęłam dwie blastki - jedną silną, drugą nieco słabszą. Decyzja pod wpływem chwili :)
Zostały jeszcze 2 zarodki, ale kiepsko sobie radzą. Potrzymają je jeszcze do 7 doby, jak dobiją do blastki to zamrożą, ale szanse marne.
Obecnie staram się nie denerwować, choć trudno o to, bo nikt nie chce wziąć za mnie nocki w niedzielę... :/

Ja też już po. Atmosfera napięta, bo nie bardzo było wiadomo co dojrzało, co przeżyło, co będzie do transferu... przygarnęłam dwie blastki - jedną silną, drugą nieco słabszą. Decyzja pod wpływem chwili :)
Zostały jeszcze 2 zarodki, ale kiepsko sobie radzą. Potrzymają je jeszcze do 7 doby, jak dobiją do blastki to zamrożą, ale szanse marne.
Obecnie staram się nie denerwować, choć trudno o to, bo nikt nie chce wziąć za mnie nocki w niedzielę... :/
To niech sie teraz pieknie dziela i kielkuja ❤️❤️❤️

reklama

@ssurykatka kciuki za to, żeby te dwa pozostałe nie były ci już potrzebne!
Ja już w domku, mamy 9 dojrzałych komórek :) to lepiej niż poprzednio, bo wtedy miała 4. Teraz tylko oby się dobrze połączyły z plemnikami.
@anett96 jak u ciebie?

Do góry