Dziękuję, kochana. Trzymam kciuki za twój dzisiejszy transfer
@anett96 i za twoje złote jajka!
Pozdrawiam już z Novum :-) punkcja o 8.30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, kochana. Trzymam kciuki za twój dzisiejszy transfer
Nie stresuj się Malogos. Zobacz u Agniechy też dzwonili. Nie nakręcaj się na jakieś zarażenia czy coś. Może tak babka panela, że akurat do tych co dzwoniła to wszystkie się czulyscie marnie.O jeny może jednak są wyjątki albo cos się zmieniło
@Mieciu85, ale nie zapominajmy ze po ciazy organizm sie zmienia i wlasnie te zmiany immunologiczne w duzej mierze mogly nastapic po ciazy, ja mam ogromna nadzieje ze to jest odpowiedz na moje straty bo jak nie to nie wiem co z soba ju zrobic!
Surykatko bardzo ci dziękuje za bitwę pod Grunwaldem. Nauczyłyśmy się rano i poleciała jak na skrzydłach do szkoły. Wiedziałam że można na Was liczyć.
Tak,tak!!! Bardzo mocne kciuki dziewczyny! Pierś do przodu! Novum dziś Wasze!!Czwartkowy desant novum do boju, mieciu tzryma kciuki [emoji173]️[emoji173]️ @Akatombo @sssurykatka @anett96
Nie stresuj się Malogos. Zobacz u Agniechy też dzwonili. Nie nakręcaj się na jakieś zarażenia czy coś. Może tak babka panela, że akurat do tych co dzwoniła to wszystkie się czulyscie marnie.
Ale jeśli będziesz się bardzo źle czuła to sprawdź oczywiście co się dzieje w organizmie.
Trzymaj się i trzymam kciuki za udany transfer.
Ja bym poszla. Chocby na 3 dniFajnie, no u mnie to beda dwie szubkie wyprawy ale w sobote dowiem sie wiecej, caly czas mysle czy nie isc na zwolnienie po transferze.