reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Anetko - trzymam kciuki za Twoje cuda. Niesamowita historia. [emoji6] [emoji6]

Megi85 - jak tam Twoje cudo? Dawno mnie nie było, a nie dam rady wszystkiego przejrzeć. ;)
Dżoasia Kurcia - macie już jakieś jajka w brzuszku?
Sol - termin porodu jest??
PaulinkaP - mma nadzieje ze cud trwa!!!!

Brawo dla wszystkich o których zapomniałam i dla nowych koleżanek! ;)
Jesień - zimno buro i ponuro - idealny moment żeby pod kołderka laboratorium dzialac cuda! ;)
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
ale nas kilka bedzie! ja mysle ze u mnie bedzie 2/3 listopad tylko z wolnym nie wiem co ustala, wizyta juz w sobote!
I weekendzik z przyjaciolka w Polsce
emoji173.png
️ juz odliczam dni! Ale chyba juz bez alkoholu bo zaczelam juz encorton i transfer lada dzien.
No bedzie kilka transferów w ciagu pierwszych 2 tyg listopada,mam nadzieje ze zakończą sie pozytywną beta :)

Megi85 - jak tam Twoje cudo? Dawno mnie nie było, a nie dam rady wszystkiego przejrzeć. ;)

Jesień - zimno buro i ponuro - idealny moment żeby pod kołderka laboratorium dzialac cuda! ;)
Biedra chiba mam focha.Dopytuje czlowiek, wywoluje i cisza. Mow co u Ciebie! Mialas stymulke i moja woedza tu sie konczy [emoji4] buzioleeeee

reklama
@Biedroneczka83 Hej kochana ,fajnie że jesteś i mam nadzieję że już tak zostanie:biggrin2:kiedy wracasz po śnieżynki?
U mnie leci, mam mega mdłości,spodnie mi się na dupie nie mieszcza:D:D:D
Ale u mnie nie może być bez niespodzianek,w 22 dpt pojawiła się krew na szczęście okazało się że wszystko dobrze( Tak sobie myślałem że od aplikatora od luteiny no ale wczoraj przy aplikowaniu luteiny znowu pojawiła mi się krew,mam nadzieję że będzie wszystko dobrze,lekarza mam dzisiaj o 19stej chyba osiwieje do tej godziny:(
Ale pisz kochana co u Ciebie? Kiedy transfer? No chyba że już był ;)

Do góry