@dżoasia oby twoje słowa się sprawdziły kochana a kiedy ty działasz ?Hahahihihehehuehue - szefu to wręcz przeciwnie - w każdej pacjentce na pierwszej wizycie "widzi potencjał" - także tego... On mnie nawet nieraz przytulał i głaskał po policzku na wizytach
A potem se bidok "zapomniał" notatki z wizyty na której roniłam ciążę zrobić, 200 skasował, a na kolejnej gratulował tamtej ciąży...
Zapowiada się mega ciążowo
Nieeee - można zrobić betę hcg albo o prostu hcg. Beta to jest jakaś część całkowitego hcg no i potem się trza głowić czy to jakoś przeliczać czy licho wie co z tym robić. Najlepsza beta
Kochaniutka, razem z tobą NIE czekamy na ten tel Wysyłamy ciepłe myśli i pozytywne wibracje do Twoich bąbli :*
No żesz qwa ja pier...niczę :/ Czas pogrzebać trochę przed kolejnym podejściem
Wlew chyba 2-4 godzin z tego co kojarzę. To rozmrożenie i hodowla nawet mi się podoba, aleeee nie podoba mi się ponowne mrożenie, hmmmm A wiesz jakiej klasy masz te mrozaczki? Może by tak po 2 rozmrażać - najwyżej będziesz mieć cykl w plecy i podejdziesz ze mną A 2 razy mrozić to mi się jakoś tak nie widzi
Adansonia to chyba ze 12 tych stymulacji miała.... Przed ostatnim zapładnianiem chyba ją męczyli co miesiąc i tak z 10 razy...
reklama
To chyba razem będziemy transferowacz okresem jakieś 3 tygodnie jeszcze a potem możemy jechać z estrofemem
lafantynka
Fanka BB :)
Dziewczyny wiem ze już była o tym mowa ale nie pamietam wiec chciałam jeszcze raz zapytać co można na ból głowy?? Mecze się od wczoraj i już mam dość
@dżoasia , czyli jeśli coś jest namieszane w implantacji to w kariotypach powinno już wyjść ? Bo mam już wyniki do odebrania które musze wysłać Paśnikowi i tak się zastanawiam czy ewentualnie na tej podstawie można określić jakieś leczenie immunopresyjne... Bo trochę daleko mam do Krakowa a na maila nie chcą przysłać...kariotypy to coś innego, niepowiązane raczej z kirami
RedHotChiliPepper28
Cześć ciocie! Przyszłyśmy z Martyną doładować Was pozytywnymi fluidami! :-)
Dokładnie 4 tygodnie temu przyszłam na świat i zawładnęłam sercami całej rodziny, a najbardziej mamusi i tatusia! :-)
Trzymamy dalej kciuki za każdą z Was i ślemy moc buziaków oraz siły :-*
Dokładnie 4 tygodnie temu przyszłam na świat i zawładnęłam sercami całej rodziny, a najbardziej mamusi i tatusia! :-)
Trzymamy dalej kciuki za każdą z Was i ślemy moc buziaków oraz siły :-*
Załączniki
No dobra, to nie czekam na tel.Hahahihihehehuehue - szefu to wręcz przeciwnie - w każdej pacjentce na pierwszej wizycie "widzi potencjał" - także tego... On mnie nawet nieraz przytulał i głaskał po policzku na wizytach
A potem se bidok "zapomniał" notatki z wizyty na której roniłam ciążę zrobić, 200 skasował, a na kolejnej gratulował tamtej ciąży...
Zapowiada się mega ciążowo
Nieeee - można zrobić betę hcg albo o prostu hcg. Beta to jest jakaś część całkowitego hcg no i potem się trza głowić czy to jakoś przeliczać czy licho wie co z tym robić. Najlepsza beta
Kochaniutka, razem z tobą NIE czekamy na ten tel Wysyłamy ciepłe myśli i pozytywne wibracje do Twoich bąbli :*
No żesz qwa ja pier...niczę :/ Czas pogrzebać trochę przed kolejnym podejściem
Wlew chyba 2-4 godzin z tego co kojarzę. To rozmrożenie i hodowla nawet mi się podoba, aleeee nie podoba mi się ponowne mrożenie, hmmmm A wiesz jakiej klasy masz te mrozaczki? Może by tak po 2 rozmrażać - najwyżej będziesz mieć cykl w plecy i podejdziesz ze mną A 2 razy mrozić to mi się jakoś tak nie widzi
Adansonia to chyba ze 12 tych stymulacji miała.... Przed ostatnim zapładnianiem chyba ją męczyli co miesiąc i tak z 10 razy...
Wcześniej 3 podejścia w Invikcie i teraz 1 w InviMedzie.Narazie nie trzeba siè martwić bo jest nadziejs a róźne cuda były na forum. A klinika? Dobra?
ilmenau
Cześć ciocie! Przyszłyśmy z Martyną doładować Was pozytywnymi fluidami! :-)
Trzymamy dalej kciuki za każdą z Was i ślemy moc buziaków oraz siły :-*Zobacz załącznik 909101
Witaj Słoneczko! Rośnij zdrowo
Cuda się jednak zdarzają Czekam na taki. Gratulacje!Cześć ciocie! Przyszłyśmy z Martyną doładować Was pozytywnymi fluidami! :-)
Trzymamy dalej kciuki za każdą z Was i ślemy moc buziaków oraz siły :-*Zobacz załącznik 909101
annemarie
Nie wiem czy sie oplaca czy nie place 5€ i mamto jest kwota nie grajaca roli w porownaniu z resztaA to są nawet po 50 ? To u nas lepiej się opłaca teraz można i handlować a ja tak dumałem skad i jak załatwić bez recepty
reklama
nieagatka
W 18tyg takie pekajace babelki.Kochane sondaz...w ktorym tygodniu czulyscie pierwsze ruchy klusek w brzuchu? Ja wczoraj pol nocy nie moglam spac i wydaje mi sie, ze maly mieciu sie tez przewalal bo to uczucie bylo bardzo nisko wiec raczej nie ruchy jelit ale wydaje mi sie, ze 14 tydzien to troche wczesnie?
Podziel się: