reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hahahihihehehuehue - szefu to wręcz przeciwnie - w każdej pacjentce na pierwszej wizycie "widzi potencjał" - także tego... On mnie nawet nieraz przytulał i głaskał po policzku na wizytach :o:o:o
A potem se bidok "zapomniał" notatki z wizyty na której roniłam ciążę zrobić, 200 skasował, a na kolejnej gratulował tamtej ciąży...

Zapowiada się mega ciążowo :D

Nieeee - można zrobić betę hcg albo o prostu hcg. Beta to jest jakaś część całkowitego hcg no i potem się trza głowić czy to jakoś przeliczać czy licho wie co z tym robić. Najlepsza beta :)

Kochaniutka, razem z tobą NIE czekamy na ten tel :) Wysyłamy ciepłe myśli i pozytywne wibracje do Twoich bąbli :*

No żesz qwa ja pier...niczę :/ Czas pogrzebać trochę przed kolejnym podejściem :dry:

Wlew chyba 2-4 godzin z tego co kojarzę. To rozmrożenie i hodowla nawet mi się podoba, aleeee nie podoba mi się ponowne mrożenie, hmmmm A wiesz jakiej klasy masz te mrozaczki? Może by tak po 2 rozmrażać - najwyżej będziesz mieć cykl w plecy i podejdziesz ze mną :D A 2 razy mrozić to mi się jakoś tak nie widzi:unsure:

Adansonia to chyba ze 12 tych stymulacji miała....:eek: Przed ostatnim zapładnianiem chyba ją męczyli co miesiąc i tak z 10 razy...o_O
@dżoasia oby twoje słowa się sprawdziły kochana a kiedy ty działasz ?

reklama
kariotypy to coś innego, niepowiązane raczej z kirami
@dżoasia , czyli jeśli coś jest namieszane w implantacji to w kariotypach powinno już wyjść ? Bo mam już wyniki do odebrania które musze wysłać Paśnikowi i tak się zastanawiam czy ewentualnie na tej podstawie można określić jakieś leczenie immunopresyjne... Bo trochę daleko mam do Krakowa a na maila nie chcą przysłać...

Cześć ciocie! Przyszłyśmy z Martyną doładować Was pozytywnymi fluidami! :-)

Dokładnie 4 tygodnie temu przyszłam na świat i zawładnęłam sercami całej rodziny, a najbardziej mamusi i tatusia! :-)

Trzymamy dalej kciuki za każdą z Was i ślemy moc buziaków oraz siły :-*
20181016_144543.jpg

Załączniki

• 20181016_144543.jpg
    20181016_144543.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 533
Hahahihihehehuehue - szefu to wręcz przeciwnie - w każdej pacjentce na pierwszej wizycie "widzi potencjał" - także tego... On mnie nawet nieraz przytulał i głaskał po policzku na wizytach :o:o:o
A potem se bidok "zapomniał" notatki z wizyty na której roniłam ciążę zrobić, 200 skasował, a na kolejnej gratulował tamtej ciąży...

Zapowiada się mega ciążowo :D

Nieeee - można zrobić betę hcg albo o prostu hcg. Beta to jest jakaś część całkowitego hcg no i potem się trza głowić czy to jakoś przeliczać czy licho wie co z tym robić. Najlepsza beta :)

Kochaniutka, razem z tobą NIE czekamy na ten tel :) Wysyłamy ciepłe myśli i pozytywne wibracje do Twoich bąbli :*

No żesz qwa ja pier...niczę :/ Czas pogrzebać trochę przed kolejnym podejściem :dry:

Wlew chyba 2-4 godzin z tego co kojarzę. To rozmrożenie i hodowla nawet mi się podoba, aleeee nie podoba mi się ponowne mrożenie, hmmmm A wiesz jakiej klasy masz te mrozaczki? Może by tak po 2 rozmrażać - najwyżej będziesz mieć cykl w plecy i podejdziesz ze mną :D A 2 razy mrozić to mi się jakoś tak nie widzi:unsure:

Adansonia to chyba ze 12 tych stymulacji miała....:eek: Przed ostatnim zapładnianiem chyba ją męczyli co miesiąc i tak z 10 razy...o_O
No dobra, to nie czekam na tel. ;)
Narazie nie trzeba siè martwić bo jest nadziejs a róźne cuda były na forum. A klinika? Dobra?
Wcześniej 3 podejścia w Invikcie i teraz 1 w InviMedzie.

Dokładnie 4 tygodnie temu przyszłam na świat i zawładnęłam sercami całej rodziny, a najbardziej mamusi i tatusia! :-)

Trzymamy dalej kciuki za każdą z Was i ślemy moc buziaków oraz siły :-*Zobacz załącznik 909101

Witaj Słoneczko! Rośnij zdrowo ❤️❤️❤️

Trzymamy dalej kciuki za każdą z Was i ślemy moc buziaków oraz siły :-*Zobacz załącznik 909101
Cuda się jednak zdarzają:) Czekam na taki. Gratulacje!

reklama
Do góry