reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pierwszy raz podchodzisz? Jesli tak to 3 wystarcza, bo jak sie wszystkie udadza? :) Ja mialam 23komorek, dobrych bylo 16, przed 35rz mozna tylko 6 zaplodnic, z tych 6 zaplodnilo sie 4 i 3 wytrwalo. Mi sie udalo za pierwszym razem i teraz mysle jak to zrobic zeby pozostale 2 odebrac przed 40tka, mam teraz 35l, wiec jeden po drugim. Nie chcialabym oddawac ani jedego zarodka, juz czuje ze to moje maluszki :)

podchodze pierwszy raz, in vitro z kd bo u mnie brak szans na ciaze z mojej komorki, lat mam 34, ale mam endometrioze 2 stopnia a plemniki mojego partnera slabe i mimo ze mamy miec imsi boje sie ze zarodek moze sie nie przyjac albo szybko poronie, stresuje mnie to wszystko, a transfer chce miec dwoch bo i tak marne szanse ze 2 zostana a przynajmniej zwieksze szanse troche

podchodze pierwszy raz, in vitro z kd bo u mnie brak szans na ciaze z mojej komorki, lat mam 34, ale mam endometrioze 2 stopnia a plemniki mojego partnera slabe i mimo ze mamy miec imsi boje sie ze zarodek moze sie nie przyjac albo szybko poronie, stresuje mnie to wszystko, a transfer chce miec dwoch bo i tak marne szanse ze 2 zostana a przynajmniej zwieksze szanse troche
Powodzenia :) kazda z nas chyba sie stresuje, jeszcze gorzej jest jak juz zajdziesz w ciaze, tak bylo u mnie, dopiero teraz w 3cim miesiacu sie sie nie martwie, bo nie mam sily, do tej pory mialam krwawienie, plamienia co 3-5 dni, podwyzszone tsh, krwiak, infekcja intymna, no i jeszcze ostatnio dowiedzialam sie o nieprawidlowych wynikach CFTR opowiedzialnych za mukowiscydoze, ciekawe co jeszcze...

Powodzenia :) kazda z nas chyba sie stresuje, jeszcze gorzej jest jak juz zajdziesz w ciaze, tak bylo u mnie, dopiero teraz w 3cim miesiacu sie sie nie martwie, bo nie mam sily, do tej pory mialam krwawienie, plamienia co 3-5 dni, podwyzszone tsh, krwiak, infekcja intymna, no i jeszcze ostatnio dowiedzialam sie o nieprawidlowych wynikach CFTR opowiedzialnych za mukowiscydoze, ciekawe co jeszcze...

to faktycznie sporo tego ale przeszlas najgorszy okres
na kiedy masz termin?>

Dziewczynki powiedzcie proszę jak schodzilyscie z Crinone i kiedy?
U mnie 12 tydzień i lekarz kazał odstawić cały progesteron ale ja chce zrobić to po malutku. Z Duphastonem już wiem jak sobie poradzić a nad Crinone się zastanawiam... Help please.

reklama
Dziewczynki powiedzcie proszę jak schodzilyscie z Crinone i kiedy?
U mnie 12 tydzień i lekarz kazał odstawić cały progesteron ale ja chce zrobić to po malutku. Z Duphastonem już wiem jak sobie poradzić a nad Crinone się zastanawiam... Help please.
Ja bym zaczela od np co drugi dzien, potem co trzeci ... tak zeby ci sie to zbieglo z odstawieniem reszty do konca.

Do góry