reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny! Gratuluję wszystkim, którym się udało :) Czytam Was i trzymam kciuki za każdą z osobna. Ja już jestem umówiona do lekarza na pierwszą wizytę 31.10. Chce mnie zbadać między 9-11 dc i powie jakie mamy zrobić badania.
A co do mojej siostry Gosi jutro ma punkcję! Ona się tu nie udziela na forum, ale proszę w jej imieniu, jeśli możecie trzymajcie za nią kciuki, ponieważ ma tylko 1 pęcherzyk :(
Jej amh to 0,2. Bardzo małe jajniki. Oba jajowody niedrożne. Protokół krótki z antagonistą. A dawki leków miała wysokie bo Gonal f 300j + lametta i tylko 1 pęcherzyk ;(
Powodzenia dla siostry, niech to bedzie zlote jajko!
Za Ciebie tez trzymam kciuki, czekamy na dalsze info;)

reklama
@chlopkers takie nudy to lubimy ;) Zazdraszczam i chłonę fluidy :) Swoją drogą 9 miesięcy wydaje się strasznie długo, a dopiero co transferowałyśmy a Ty już w polowie! Szoking :)

Miłego dnia laski!
@Kurcia, melduj stan kurczaków!
Hehe wlasnie dzwonili.
Na razie 4 sa w fazie 8A, a 2 w 6A.
Teraz beda przechodzić przez ta krytyczna 3/4 dobe wiec najwazniejszy telefon jutro.

No i po dzisiejszej wizycie okazało się, że za tydzień będę miała zakładany pessar czy jak to się nazywa. Szyjka się skraca. Lekarz mówi, żebym wytrzymala do 36 tyg. chociaż. To już przecież za 2 miesiące! Jakoś boję się w ogóle tego zakładania, że będzie bolało.. No i martwię się przede wszystkim o Malutka, żeby się za bardzo nie pospieszyla...
Będzie dobrze! dziewczyny z pesarami chodzą od 18-19 tygodnia, oszczędzaj się i tyle!

@chlopkers takie nudy to lubimy ;) Zazdraszczam i chłonę fluidy :) Swoją drogą 9 miesięcy wydaje się strasznie długo, a dopiero co transferowałyśmy a Ty już w polowie! Szoking :)

Miłego dnia laski!
@Kurcia, melduj stan kurczaków!
Racja, czas szybko ucieka! Zobaczysz, ani sie obejrzysz a tez bedziesz na tym etapie [emoji9]
A ciazowe fluidy przesylam dla wszystkich walczacych! [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Oby kazda z nas miala szczescie uslyszec takie slowa na badaniach, jak ja wczoraj [emoji173]

Hej dziewczyny! Gratuluję wszystkim, którym się udało :) Czytam Was i trzymam kciuki za każdą z osobna. Ja już jestem umówiona do lekarza na pierwszą wizytę 31.10. Chce mnie zbadać między 9-11 dc i powie jakie mamy zrobić badania.
A co do mojej siostry Gosi jutro ma punkcję! Ona się tu nie udziela na forum, ale proszę w jej imieniu, jeśli możecie trzymajcie za nią kciuki, ponieważ ma tylko 1 pęcherzyk :(
Jej amh to 0,2. Bardzo małe jajniki. Oba jajowody niedrożne. Protokół krótki z antagonistą. A dawki leków miała wysokie bo Gonal f 300j + lametta i tylko 1 pęcherzyk ;(
Kciukasy w takim razie za Was obie, może jeden a wspaniały - czasem to lepiej mniej a dojrzałych pięknych :)

Hehe wlasnie dzwonili.
Na razie 4 sa w fazie 8A, a 2 w 6A.
Teraz beda przechodzić przez ta krytyczna 3/4 dobe wiec najwazniejszy telefon jutro.
Kurcia bedzie dobrze, wysylamy kurczakom dobre fluidki! Pamietaj ze u mnie zwolnily niektore po 3ciej ale i tak mam komplet, wiec u Ciebie licze na to samo :D
Tylko ja nie wiem kto to urodzi:p Ale przynajmniej moje mrozaki beda mialy kompanow do zabawy na zimowisku :D

Kciuki za siostre, oby do bylo zlote jajo i piekna rozowa pupka z tego [emoji106]

@dzoasia, dobrze czaje ze z nastepnym cyklem jedziesz? Kiedy to bedzie? Zeby ten listopad tym razem okazal sie dla nas szczesliwy [emoji120]

@Kurcia, super newsy! No jutro punkt najwazniejszy na podstawie Twojej historii! Bedzie dobrze i tego sie trzymaj, czekam na kolejny odcinek z ranca jutro.

Dziewczyny a ja nadal z mezem sama, synus wraca w sobote a my od tygodnia juz nie mozemy sobie miejsca znalezc. A on ma tyle atrakcji u dziadkow ze czasami nie ma czasu do nas zadzwonic [emoji33]

Kciuki za siostre, oby do bylo zlote jajo i piekna rozowa pupka z tego [emoji106]

@dzoasia, dobrze czaje ze z nastepnym cyklem jedziesz? Kiedy to bedzie? Zeby ten listopad tym razem okazal sie dla nas szczesliwy [emoji120]

@Kurcia, super newsy! No jutro punkt najwazniejszy na podstawie Twojej historii! Bedzie dobrze i tego sie trzymaj, czekam na kolejny odcinek z ranca jutro.

Dziewczyny a ja nadal z mezem sama, synus wraca w sobote a my od tygodnia juz nie mozemy sobie miejsca znalezc. A on ma tyle atrakcji u dziadkow ze czasami nie ma czasu do nas zadzwonic [emoji33]
Asia, samym koncem listopada dopiero to bedzie. Chociaz w sumie wszystko zalezy od ksiezniczki @.
Jak to nie mozecie sobie zmiejsca znalezc? Czujcie sie jak na wczasach, w koncu sami wiec poszalejcie troche :)

reklama
Niunia ja mialam mieć immunosupresje, już wszystkie leki wykupiłam, bo ten transfer zakładałam że się nie uda....chociaż w podświadomości mocno wierzyłam w swojego walecznego....:)

Więc dziewczyny jak ktoś chce cały zestaw do immunosupresji to zapraszam :)

A co masz?
Bo mi doktor Paśnik przepisał Equoral tylko, Ranigast do tego, no i encorton. Z czym u ciebie problem w immunologii?

Do góry