ilmenau
Fanka BB :)
No jestem po USG . Mam dobre wiadomosci . Dwa piękne pęcherzyki. Za tydzień następne USG. Zanosi się na❤❤ piękne ❤❤ .
No to kciuki za dwa serduszka!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jestem po USG . Mam dobre wiadomosci . Dwa piękne pęcherzyki. Za tydzień następne USG. Zanosi się na❤❤ piękne ❤❤ .
Sluchac jego zalecen. @gosia321 miala to samo leczenie co Ty i tez za drugin razem po leczeniu zaskoczylo. Ja mialam 5 procedur, 7 transferów. Do 2 ostarnich bylan pod katem immunoligii przygotowana i drugu sie udal. Transferowane mialam dwa zarodki i msm jednegi synka. Podejdz do kolejnego transferu o ile masz jeszcze zarodki z wieksza dawka encortony jak docent zalecaTo co mogę zrobić jeszcze ? Ja już nie wiem gdzie się udac ? Łapie 10 srok za jeden ogon
Za którym razem u ciebie zaskoczyło? Co było powodem może jakieś wskazówki co zrobić ? Immunosupresja nie pomogła Pasnik odpisał ze mam ujemne badania i ze nie trzeba powtarzać immunosupresji tylko zwiększyć encorton o 5 plus hmmm co jeszcze ??
Niestety nie. Dopiero w piątek mogę napisać maila. Jakoś muszę przeżyć do tego czasu. Po cichutku liczę na 3 zarodki.
No pewnieWidzę ze moje powiedzonko.zostalo na.forum❤❤❤❤
Haha ty mi Słońce nie cukierkuj tylko bierz mężula w obrotyTy to jestem Asiu zajebista
Gdzie ty się chowałas takiej jak ty to chyba drugiej nie ma może macie racje ze za mocno naciskam... to ze on nie rozmawia to nie powód do kłótni ,a ja szukam dziury w całym ... a jak myslisz powinnam acard brać?
Podejdę teraz wezmę i będę myśleć dalej
Kochana jak te poszukiwania będą stresujące i jesteście w stanie sobie poradzić finansowo to odpuść i skup się na leczeniu, no chyba, że będziesz miała tak jak ja - że jajko bym zniosła jak bym nie pracowała przed, potrzebne mi było zajęcie, wtedy warto może szukać i głowę zająć czymś innym Trzymam kciukasy za same dobre wieści@Margit2018 @Kurcia @dżoasia dzięki Kochane za zainteresowanie. Beta spadła i mam zielone światło na podejście w następnym cyklu,czyli teoretycznie już,tylko okres mi się spóźnia jak zwykle. Robiłam wymazy,bo mi się przeterminowały i wyszły mi bakterie drożdżocośtam w ilości skąpej. Byłam z tym u gina w Medicoverze i powiedział,że jest ok,bo każdy to ma,więc mam nadzieję,że Ciechocinek mi nie odroczy crio przez to. Poza tym żyję w zawieszeniu,bo nie wiem czy szukać pracy,jakieś takie niestabilne to moje życie ostanio.
Mam mam jednego ostatniegoSluchac jego zalecen. @gosia321 miala to samo leczenie co Ty i tez za drugin razem po leczeniu zaskoczylo. Ja mialam 5 procedur, 7 transferów. Do 2 ostarnich bylan pod katem immunoligii przygotowana i drugu sie udal. Transferowane mialam dwa zarodki i msm jednegi synka. Podejdz do kolejnego transferu o ile masz jeszcze zarodki z wieksza dawka encortony jak docent zaleca
Jak blastuś to na granicy testować powinnaś najwcześniej jutro jak 3-dniowy to może być za wcześnie stanowczo, poza tym poranny mocz byłby najlepszy betuj jutro i będziemy wszystko wiedzieć, kciuków nie puszczamy !Hej dziewczyny. Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj sikańca clearblue i niestety nic nie pokazał. Dzisiaj 9 dpt i test zrobiony z popołudniowego moczu. Myślicie , że powinien już coś pokazać?
Chętnie skorzystam napisze na priv! dziękuje!Zazwyczaj schodzi się z luteiny tak, żeby w 13 tygodniu już nie brać więc by Ci się przydało jeszcze jedno opakowanie moim zdaniem, wiadomo, lekarzem nie jestem, Kochana jak trzeba to Ci opakowanie odsprzedam i wyślę, będzie po problemie, chyba, że masz gdzie iść po receptę?