Proszę bardzoDaj pocieszyć oko i wrzuć fotoBeta to w takim razie formalność
![]()
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Ohohoho! Kreseczka zacna jak na ten dzieńProszę bardzoPowiedz, ze widać
![]()
Blastocysty. Dokładnie transfer miałam 9 październik.A miałaś transfer trzydniowych zarodków czy blastocysty?? Kiedy miałaś dokładnie transfer?
Prawda, ze widać zdziwiłam się. Bo to test robiony o godzinie 20. Z dusza na ramieniu robiłam. Teraz aby tylko wszystko ok było.Ohohoho! Kreseczka zacna jak na ten dzień![]()
adunnnia90
Cykl sztuczny [emoji4] skończone 10 miesięcy [emoji173]️Dziewczynki takie pytanie jeszcze, którym się udało ma cyklu sztucznym criotransfer? Może na sztucznym nie wychodzi?
Załączniki
Nie mogę się napatrzec na te twoje dzieciaczkiCykl sztuczny [emoji4] skończone 10 miesięcy [emoji173]️ Zobacz załącznik 908207
adunnnia90
Kochane i to z tych słabszych, "gorszych" zarodków [emoji173] [emoji173] trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]Nie mogę się napatrzec na te twoje dzieciaczkikochane brzdace. Dziękuję, takie komentarze dodają otuchy
![]()
Widać mocno. Ja w 6 dpt blastocysty zrobiłam to był tylko ślad i w 7 dpt wyrazniejsza i beta 14.75 więc u ciebie napewno będzie więcejProszę bardzoPowiedz, ze widać
![]()
reklama
Może to głupio zabrzmi ale ja mam tylko blastkiKochane i to z tych słabszych, "gorszych" zarodków [emoji173] [emoji173] trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]
Podziel się: