Proszę bardzo Powiedz, ze widaćDaj pocieszyć oko i wrzuć foto Beta to w takim razie formalność
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Ohohoho! Kreseczka zacna jak na ten dzieńProszę bardzo Powiedz, ze widać
Blastocysty. Dokładnie transfer miałam 9 październik.A miałaś transfer trzydniowych zarodków czy blastocysty?? Kiedy miałaś dokładnie transfer?
Prawda, ze widać zdziwiłam się. Bo to test robiony o godzinie 20. Z dusza na ramieniu robiłam. Teraz aby tylko wszystko ok było.Ohohoho! Kreseczka zacna jak na ten dzień
adunnnia90
Cykl sztuczny [emoji4] skończone 10 miesięcy [emoji173]️Dziewczynki takie pytanie jeszcze, którym się udało ma cyklu sztucznym criotransfer? Może na sztucznym nie wychodzi?
Załączniki
Nie mogę się napatrzec na te twoje dzieciaczki kochane brzdace. Dziękuję, takie komentarze dodają otuchyCykl sztuczny [emoji4] skończone 10 miesięcy [emoji173]️ Zobacz załącznik 908207
adunnnia90
Kochane i to z tych słabszych, "gorszych" zarodków [emoji173] [emoji173] trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]Nie mogę się napatrzec na te twoje dzieciaczki kochane brzdace. Dziękuję, takie komentarze dodają otuchy
Widać mocno. Ja w 6 dpt blastocysty zrobiłam to był tylko ślad i w 7 dpt wyrazniejsza i beta 14.75 więc u ciebie napewno będzie więcejProszę bardzo Powiedz, ze widać
reklama
Może to głupio zabrzmi ale ja mam tylko blastki i dwie cb za sobą... Ale twoje cudeńka widać że prawdziwe iskierkiKochane i to z tych słabszych, "gorszych" zarodków [emoji173] [emoji173] trzymam kciuki [emoji110] [emoji110]
Podziel się: