reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Cassiah kochana, gratuluję córeczki! Bardzo sie cieszę. No zaliczyłam to jedno niepowodzenie po drodze, na koniec października szykuje się kolejny transfer i pierwszy raz biorę dwa... bo tak zamrożone. Już trzęsę porami, bo nie wiem ile porażek jeszcze jestem w stanie znieść i czy psycha mi nie spadnie z trzaskiem na podłogę :/.

@Kurcia trzymam kciuki i nieustannie kibicuję. Kiedy następne info?
Serial pt "Kurczaki atakuja" codziennie kolo 9 rano [emoji14] wtedy dzwonia embriolodzy

reklama
Kochane mam pytanie na temat schodzenia z luteiny. Miałam od początku transferu 3 x 2 tabl po 100mg luteiny, wczoraj lekarz mi zapisał 2x1 tabl i to w sumie było dla mnie Ok, ale dopiero w aptece zauważyłam ze recepta jest tylko na 1 opakowanie 30 tabl czyli na 15 dni... czy to normalne? Wczoraj wg usg 7tc +6. Martwię się trochę, bo kolejna wizytę mam już poza klinika i to dopiero 12 listopada...
Dzwon po recepty bo masz za malo lepiej pobrac lutke troche dluzej. A jak nie gin to wypisz sobie u rodzinnego

reklama
Dziewczyny dla niemogacych sie poddac weteranek jest teraz opcja w invicie bezplatnego spotlania osob po nieudanych ivf z lekarzem ktory przeprowadza szczegolowy wywiad przeglada papiery procedur potem jest konsylium lekarskie u na kolejnym spotkaniu jest info po debacie nad danym przypadkiem. Ciekawa jestem czy ktoras z Was moze z tego korzystala? Co o tym sadzicie?
To sa bezplatne wizyty po niepowodzeniu. Hmm czy jest jakies konsylium z lekarzami moze przy mega trudnym przyadku. Lekarz do ktorego sie umawiasz najpierw ma wizyte z twoja dokumentacja ktora musisz przeslac na meila a po tygodniu widzi sie z pacjentami i przedstawia im ustalony plan dzialania

Do góry