Serial pt "Kurczaki atakuja" codziennie kolo 9 rano [emoji14] wtedy dzwonia embriolodzy@Cassiah kochana, gratuluję córeczki! Bardzo sie cieszę. No zaliczyłam to jedno niepowodzenie po drodze, na koniec października szykuje się kolejny transfer i pierwszy raz biorę dwa... bo tak zamrożone. Już trzęsę porami, bo nie wiem ile porażek jeszcze jestem w stanie znieść i czy psycha mi nie spadnie z trzaskiem na podłogę :/.
@Kurcia trzymam kciuki i nieustannie kibicuję. Kiedy następne info?
reklama
Biedroneczka83
Fanka BB :)
To sa moje ostanie dwie gorszej jakości blastki mrozaki i tak ze mna zostaly [emoji173]
Dwójka dzieci a na każdym zdjęciu krystaliczny porzadek. mamuska super zorganizowana
dżoasia
Tez to zauwazylam! I w ogole dziecki na kazdym zdjeciu prawie weselnie ubrane i odszykowane Matka perfetto!Dwójka dzieci a na każdym zdjęciu krystaliczny porzadek. mamuska super zorganizowana
Biedronko co tam jak tam? Wiem, ze przerwa nadal trwa ale tak ogolnie pytam, bo zniknelas na chwile w krzakach
dżoasia
Czy ja moge wykupic pakiet "Kurczak vip sms"?Serial pt "Kurczaki atakuja" codziennie kolo 9 rano [emoji14] wtedy dzwonia embriolodzy
sssurykatka
Margit2018
Miłego dnia dziewczynki. Kurciu o 9 jestem
gosia321
Dzwon po recepty bo masz za malo lepiej pobrac lutke troche dluzej. A jak nie gin to wypisz sobie u rodzinnegoKochane mam pytanie na temat schodzenia z luteiny. Miałam od początku transferu 3 x 2 tabl po 100mg luteiny, wczoraj lekarz mi zapisał 2x1 tabl i to w sumie było dla mnie Ok, ale dopiero w aptece zauważyłam ze recepta jest tylko na 1 opakowanie 30 tabl czyli na 15 dni... czy to normalne? Wczoraj wg usg 7tc +6. Martwię się trochę, bo kolejna wizytę mam już poza klinika i to dopiero 12 listopada...
gosia321
[emoji1][emoji1][emoji1]różnie... zazwyczaj mówi do mnie , że jestem duszą towarzystwa
reklama
gosia321
To sa bezplatne wizyty po niepowodzeniu. Hmm czy jest jakies konsylium z lekarzami moze przy mega trudnym przyadku. Lekarz do ktorego sie umawiasz najpierw ma wizyte z twoja dokumentacja ktora musisz przeslac na meila a po tygodniu widzi sie z pacjentami i przedstawia im ustalony plan dzialaniaDziewczyny dla niemogacych sie poddac weteranek jest teraz opcja w invicie bezplatnego spotlania osob po nieudanych ivf z lekarzem ktory przeprowadza szczegolowy wywiad przeglada papiery procedur potem jest konsylium lekarskie u na kolejnym spotkaniu jest info po debacie nad danym przypadkiem. Ciekawa jestem czy ktoras z Was moze z tego korzystala? Co o tym sadzicie?
Podziel się: