Dziewczyny, proszę o kciuki za moje jutrzejsze jajobranie. Zawsze to raźniej z Wami Co by się nie działo to najprawdopodobniej jest moja ostatnia stymulacja. Organizm już daje znać o sobie. Tak dzisiaj ustaliliśmy z mężem, ale czas pokaże.
reklama
lafantynka
Fanka BB :)
Bardzo mocne za powodzenie!!Dziewczyny, proszę o kciuki za moje jutrzejsze jajobranie. Zawsze to raźniej z Wami Co by się nie działo to najprawdopodobniej jest moja ostatnia stymulacja. Organizm już daje znać o sobie. Tak dzisiaj ustaliliśmy z mężem, ale czas pokaże.
Amh bardzo ladne.8 transfer, 4 stymulacja ,a Amh 1,7
Trzymam kciukasy za to podejscie
Kciuki zacisniete!Dziewczyny, proszę o kciuki za moje jutrzejsze jajobranie. Zawsze to raźniej z Wami Co by się nie działo to najprawdopodobniej jest moja ostatnia stymulacja. Organizm już daje znać o sobie. Tak dzisiaj ustaliliśmy z mężem, ale czas pokaże.
Never give up
[emoji110] [emoji110] [emoji110] za same złote jajka ;-)Dziewczyny, proszę o kciuki za moje jutrzejsze jajobranie. Zawsze to raźniej z Wami Co by się nie działo to najprawdopodobniej jest moja ostatnia stymulacja. Organizm już daje znać o sobie. Tak dzisiaj ustaliliśmy z mężem, ale czas pokaże.
Mega mocne kciuki!!!!! Za piękny wynik i okragle jajka!Dziewczyny, proszę o kciuki za moje jutrzejsze jajobranie. Zawsze to raźniej z Wami Co by się nie działo to najprawdopodobniej jest moja ostatnia stymulacja. Organizm już daje znać o sobie. Tak dzisiaj ustaliliśmy z mężem, ale czas pokaże.
Never give up
Coś na forum poszło spać [emoji14]
reklama
annemarie
Odwroce kota ogonem, czego sie boisz i na jakiej podstawie?Dziewczynki takie pytanie jeszcze, którym się udało ma cyklu sztucznym criotransfer? Może na sztucznym nie wychodzi?
Podziel się: