reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dla niemogacych sie poddac weteranek jest teraz opcja w invicie bezplatnego spotlania osob po nieudanych ivf z lekarzem ktory przeprowadza szczegolowy wywiad przeglada papiery procedur potem jest konsylium lekarskie u na kolejnym spotkaniu jest info po debacie nad danym przypadkiem. Ciekawa jestem czy ktoras z Was moze z tego korzystala? Co o tym sadzicie?

Dzięki Kochana za odpowiedź, to może i jak dostanę jakby co, chyba zadzwonię do kliniki dopytać jak oni postępują w takiej sytuacji.
A czy Tobie ten progesteron mógł zaciazyc w tym cyklu bezowulacyjnym? Czy taka sytuacja zmniejsza szansę powodzenia transferu?
Bo jak jest cykl bezowulacyjny to nie ma ciałka żółtego które produkuje progesteron na początku ciąży a to jest konieczne by odżywiać kropka.
U mnie akurat w tym cyklu naturalnym wspomaganym się udało a na zupełnie sztucznym nie zalapalo 3x aż...

A w diecie jakoś szczególnie jęczę czegoś więcej czegoś mniej? Orzechy?
Ja jadłam na początku dość zdrowo: kasze, owoce, warzywa, oleje: lniany, z pestek dyni, orzechy, chia, chlebek pełnoziarnisty, dużo wody, soki swiezowyciskane, dużo smoothie, ryby, jaja, płatki owsiane, no a teraz mam jadłowstręt wiec jem troszkę mniej zdrowo, mało co mi wchodzi, zdążają się jakieś chipsy, kfc, jakiś cukierek. Ale liczę ze lada dzień i przejdzie i wrócę do zdrowego jedzonka.

reklama
8 transfer, 4 stymulacja ,a Amh 1,7
Kochana, to nie jest najgorzej. AMH jest ładne. Ze stymulacji masz zarodki, a to już część sukcesu (u mnie prawie wogóle nie ma zarodków, na 3 stymulacje 2 zarodki). A jak wyglądały u Ciebie transfery? Pytanie czy to kwestia zarodków, czy raczej immunologii. Może coś trzeba jeszcze zbadać... Trudne to wszystko niestety. Mężowi może odpuść trochę. Facet to tylko facet ;)

Do góry