Never give up
Fanka BB :)
Pięknie [emoji173] [emoji173] [emoji173]No ja dzisiaj 13dpt 882.30mlU/ml
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie [emoji173] [emoji173] [emoji173]No ja dzisiaj 13dpt 882.30mlU/ml
Całym swoim [emoji173] jestem z Tobą :*Dzieki za wszystkie kciuki!!
Jajek bylo 11. Takze czekam na jutrzejsze info z labu ile dojrzalych i ile sie zaplodnilo. A potem czekamy do 5 doby.
Piękny wynik, mocne kciuki niech ładne zarodeczki z nich rosnąDzieki za wszystkie kciuki!!
Jajek bylo 11. Takze czekam na jutrzejsze info z labu ile dojrzalych i ile sie zaplodnilo. A potem czekamy do 5 doby.
Piękny wynikDzieki za wszystkie kciuki!!
Spojrzalam w kalendarz@annemarie kochana dziś tylko kurcia reszta 17 paź relaksuj sie pod kropluweczką miłego dzionka ❤
Ja wam naprawde zycze 3 eazy szybszej ciazy niz moja, do finalu to jeszcze daleka drogai wszystko moze sie zdarzyc, doswiadczenie robi swoje.Dla mnie annemarie tez jest pociecha w trudnych chwilach i zwatpieniach. Jej historia zakonczona szczesliwym finalem daje sile!
Cześć Stasiu.32 tc. Wow ale cóż się dziwić jak u mnie już leci 21 tc. Bardzo ładny chłopczyk.
Remizka nasza witamy z powrotem ;-)
Zastanawiałam się nawet ostatnio co u Ciebie i czy już nie urodziłas
Staś jaki cudowny...
Do tego jeszcze model... ułożył się do zdjęć wzorowo
Jejku ależ cudny widok gratuluję i życzę spokojnego rozwiązania ❤❤❤
Śliczności! Gratuluje
Ale piekny️ i jakie wyrazne te zdjecia, super pamiatka!
@tamiza Remizka no śliczniuniuniuniutki Stasiulek! Omg jak to leci!!!! Jeszcze brzucha byś pokazała - nie być taka
Prześliczny chłopiec, nie zdążycie się obejrzeć a będziecie go tulić w ramionach...
@tamiza ale cudo
Tamizka ale masz cudenko w brzuchu
Juz 32 tcto juz blizej niz dalej
Przytylas w koncu troche od tej ciazy chudzielcu ?
Miłego dnia dziewczynki. Tamizka piękny ten twój synuś.
Tamiza przeczytakam ze obecnie 11 tydz , zamiast plus 11 kg, i sobie siebie wyobrazilam ...Ciotki dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa
Stasiu się zawstydził jak usłyszał tyle komplementów
Gosiu obecnie + 11kg
Asiula brzucho rośnie ale mam nadzieję że nie będziesz czekać do grudnia jak go zwolnie i niebawem pochwalisz się pozytywną beta
@Kurcia piękny wynik trzymam mocno kciuki