reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny:)Jestem nowa na forum ale obserwuję i czytam Wasze wpisy na bieżąco. Trzymam za Was mocno kciuki i za Wasze / nasze starania o dzidziusia
Ja dzisiaj jestem 7dpt , testuję za trzy dni i mam nadzieję że tym razem nam się uda. To mój drugi transfer -dwa trzydniowe zarodki, pierwszy transfer blastocysta bez powodzenia.
Teraz czuję się trochę inaczej niż po pierwszym transferze więc mam nadzieję że to dobry znak

Ostatnia edycja:
Dziewczyny proszę was o pomoc w interpretowaniu wyników zawsze miałam problem z < mniejsze czy większe i teraz się denerwuje.

Załączniki

• 15396008550982564343596935714065.jpg
    15396008550982564343596935714065.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 112
Cześć Stasiu.
emoji7.png
32 tc. Wow ale cóż się dziwić jak u mnie już leci 21 tc. Bardzo ładny chłopczyk.
emoji8.png
Remizka nasza witamy z powrotem ;-)
Zastanawiałam się nawet ostatnio co u Ciebie i czy już nie urodziłas :)
emoji173.png
emoji173.png

Staś jaki cudowny...
emoji173.png
emoji172.png
emoji173.png
emoji179.png

Do tego jeszcze model... ułożył się do zdjęć wzorowo :)
Jejku ależ cudny widok gratuluję i życzę spokojnego rozwiązania ❤❤❤
Śliczności! Gratuluje ❤️❤️
Ale piekny
emoji173.png
️ i jakie wyrazne te zdjecia, super pamiatka!
@tamiza Remizka no śliczniuniuniuniutki Stasiulek! Omg jak to leci!!!! Jeszcze brzucha byś pokazała - nie być taka :D
Prześliczny chłopiec, nie zdążycie się obejrzeć a będziecie go tulić w ramionach...
Tamizka ale masz cudenko w brzuchu
emoji7.png
emoji7.png
emoji7.png

Juz 32 tc
emoji4.png
emoji4.png
to juz blizej niz dalej
Przytylas w koncu troche od tej ciazy chudzielcu ?
emoji7.png
emoji7.png
Miłego dnia dziewczynki. Tamizka piękny ten twój synuś.

Ciotki dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa
emoji7.png

Stasiu się zawstydził jak usłyszał tyle komplementów ;-) ;)

Gosiu obecnie + 11kg ;)

Asiula brzucho rośnie ale mam nadzieję że nie będziesz czekać do grudnia jak go zwolnie i niebawem pochwalisz się pozytywną beta ;-) ;)

@Kurcia piękny wynik :) trzymam mocno kciuki ✊✊✊

Załączniki

• IMG_20181015_122437.jpg
    IMG_20181015_122437.jpg
    373,3 KB · Wyświetleń: 166
reklama
Ciotki dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa
emoji7.png

Stasiu się zawstydził jak usłyszał tyle komplementów ;-) ;)

Gosiu obecnie + 11kg ;)

Asiula brzucho rośnie ale mam nadzieję że nie będziesz czekać do grudnia jak go zwolnie i niebawem pochwalisz się pozytywną beta ;-) ;)

@Kurcia piękny wynik :) trzymam mocno kciuki ✊✊✊
Tamiza przeczytakam ze obecnie 11 tydz , zamiast plus 11 kg, i sobie siebie wyobrazilam ...:D:o:D

Stasio piekny, super model bedzie❤️❤️❤️

Do góry