reklama
Agniecha1508
Fanka BB :)
Dla mnie annemarie tez jest pociecha w trudnych chwilach i zwatpieniach. Jej historia zakonczona szczesliwym finalem daje sile!ja nie wiem czy bym dala rade gdyby nie ta historia annemarie, zawsze wracam do tego w ciezkich chwilach a coraz wiecej ich. I jak juz mam dosc to mowie ze sa inni co tez walcza, choc chyba latami to juz sie rownamy! Tylko ze ja mialam tylko 3 transfery bo pomiedzy kazdym mialam dlugie przerwy, psychicznie nie dalabym inaczej rady! Teraz mija rok od ostatniej proby.
Osiwiec idzie! Przy dzisiejszym badaniu lekarz stwierdził, że szyjka mi się skraca.. Dostałam zastrzyk, żeby Małej płuca szybciej się rozwinęły na wypadek wcześniejszego porodu Jezu, jakiego wcześniejszego.. To dopiero 27 tydzień! To jeszcze nie czas, żeby o tym myślec... Martwię się bardzo
nieagatka
Dostalas zastrzyk na wszelki wypadek i bardzo dobrze. Oszczedzaj sie bardzo duzo. Bierz magnez i progesteron. Bedzie dobrze!Osiwiec idzie! Przy dzisiejszym badaniu lekarz stwierdził, że szyjka mi się skraca.. Dostałam zastrzyk, żeby Małej płuca szybciej się rozwinęły na wypadek wcześniejszego porodu Jezu, jakiego wcześniejszego.. To dopiero 27 tydzień! To jeszcze nie czas, żeby o tym myślec... Martwię się bardzo
Mieciu85
Cześć Dziewczyny,
@Kurcia Kochana, jestem całym sercem z Tobą i mocno trzymam kciuki za dorodne jajeczka i piękne, silne kurczaczki. [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Miłego dnia!!!
@Kurcia ja tez sie dolaczam mocno trzymam kciuki kochana za piekne jajeczka [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️
Mieciu85
To dzisiaj wszystko???
Wszystkim fluidy ciazowe wysylam spod kroplowki z intralipidem
Smacznego
Klarunia44
Zaciekawiona BB
No ja dzisiaj 13dpt 882.30mlU/ml18dpt
ilmenau
Osiwiec idzie! Przy dzisiejszym badaniu lekarz stwierdził, że szyjka mi się skraca.. Dostałam zastrzyk, żeby Małej płuca szybciej się rozwinęły na wypadek wcześniejszego porodu Jezu, jakiego wcześniejszego.. To dopiero 27 tydzień! To jeszcze nie czas, żeby o tym myślec... Martwię się bardzo
Mocne kciuki za ciebie!!! Moja kuzynka przy skracajacej sie szyjce miala zalozony pesar (nie wiem czy dobrze zapamietalam nazwe) i urodzila zdrowego synka w 39 tygodniu. Podpytaj lekarzy o taka opcje
reklama
Podziel się: