Kochane moje ja już zabrałam pod serduszko moją trójeczkę lekarz powiedział ze nie opłaca się mrozić bo niewiadomo jak by dzieliły sie dalej nie wiem za bardzo co oznaczajà klasy ale mam w sobie 8A 8B oraz 6B lekarz powiedział ze z racji wieku lepiej zaryzykować z 3 zarodkami mój mężulek zgodził sie na całą trójce ale proszę bozię żeby przynajmniej 1 chciał z nami zostać po wszystkim podali mi intralipid no i dopisał encorton 5 raz dziennie i neoparin 40mg w 7 dobie po punkcji 1/5 ovitrelu luteina 3x2 i progynova 2tab dzisiejszy progesteron to >80 ściskam was i trzymajcie kciuczki żeby choć jeden chciał ze mną zostać ❤❤❤aha 20.10 mam wykonać badania hcg estradiol i progesteron czy to nie za wcześnie ?
reklama
@Mieciu85 kochana trzymaj łapki dalej już wracam do domku zabrałam je pod serce oby chciały zostać ściskam cie kochanaBeatka kciuki zacisniete najmocniej jak sie da, za nowy domek kropkow [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️
adunnnia90
Fanka BB :)
[emoji110] [emoji110] [emoji110]Krew oddana
Wieczorem wynik - ostatnio w sobotę był o 20stej [emoji14]
Jednak jak nie ma objawów to ciężko się czeka co będzie dalej...
Bardzo ładny masz progesteron mega wysoki ☺☺Kochane moje ja już zabrałam pod serduszko moją trójeczkę lekarz powiedział ze nie opłaca się mrozić bo niewiadomo jak by dzieliły sie dalej nie wiem za bardzo co oznaczajà klasy ale mam w sobie 8A 8B oraz 6B lekarz powiedział ze z racji wieku lepiej zaryzykować z 3 zarodkami mój mężulek zgodził sie na całą trójce ale proszę bozię żeby przynajmniej 1 chciał z nami zostać po wszystkim podali mi intralipid no i dopisał encorton 5 raz dziennie i neoparin 40mg w 7 dobie po punkcji 1/5 ovitrelu luteina 3x2 i progynova 2tab dzisiejszy progesteron to >80 ściskam was i trzymajcie kciuczki żeby choć jeden chciał ze mną zostać ❤❤❤aha 20.10 mam wykonać badania hcg estradiol i progesteron czy to nie za wcześnie ?
Teraz czekamy na betę ❤❤❤Kochane moje ja już zabrałam pod serduszko moją trójeczkę lekarz powiedział ze nie opłaca się mrozić bo niewiadomo jak by dzieliły sie dalej nie wiem za bardzo co oznaczajà klasy ale mam w sobie 8A 8B oraz 6B lekarz powiedział ze z racji wieku lepiej zaryzykować z 3 zarodkami mój mężulek zgodził sie na całą trójce ale proszę bozię żeby przynajmniej 1 chciał z nami zostać po wszystkim podali mi intralipid no i dopisał encorton 5 raz dziennie i neoparin 40mg w 7 dobie po punkcji 1/5 ovitrelu luteina 3x2 i progynova 2tab dzisiejszy progesteron to >80 ściskam was i trzymajcie kciuczki żeby choć jeden chciał ze mną zostać ❤❤❤aha 20.10 mam wykonać badania hcg estradiol i progesteron czy to nie za wcześnie ?
lafantynka
Kochana z całego serca zaciskam kciukiKochane moje ja już zabrałam pod serduszko moją trójeczkę lekarz powiedział ze nie opłaca się mrozić bo niewiadomo jak by dzieliły sie dalej nie wiem za bardzo co oznaczajà klasy ale mam w sobie 8A 8B oraz 6B lekarz powiedział ze z racji wieku lepiej zaryzykować z 3 zarodkami mój mężulek zgodził sie na całą trójce ale proszę bozię żeby przynajmniej 1 chciał z nami zostać po wszystkim podali mi intralipid no i dopisał encorton 5 raz dziennie i neoparin 40mg w 7 dobie po punkcji 1/5 ovitrelu luteina 3x2 i progynova 2tab dzisiejszy progesteron to >80 ściskam was i trzymajcie kciuczki żeby choć jeden chciał ze mną zostać ❤❤❤aha 20.10 mam wykonać badania hcg estradiol i progesteron czy to nie za wcześnie ?
lafantynka
@annemarie jestes WIELKA!!! Łezka się w oku kręci! Trzymam kciuki za Twoje maleństwa!!
Mamma!Mia!
Gratulacje wartości bardzo podobne do moich.dzisiaj11 dpt betusia 484,1mlU/ml
Mamma!Mia!
Niech się ładnie zadomowiąKochane moje ja już zabrałam pod serduszko moją trójeczkę lekarz powiedział ze nie opłaca się mrozić bo niewiadomo jak by dzieliły sie dalej nie wiem za bardzo co oznaczajà klasy ale mam w sobie 8A 8B oraz 6B lekarz powiedział ze z racji wieku lepiej zaryzykować z 3 zarodkami mój mężulek zgodził sie na całą trójce ale proszę bozię żeby przynajmniej 1 chciał z nami zostać po wszystkim podali mi intralipid no i dopisał encorton 5 raz dziennie i neoparin 40mg w 7 dobie po punkcji 1/5 ovitrelu luteina 3x2 i progynova 2tab dzisiejszy progesteron to >80 ściskam was i trzymajcie kciuczki żeby choć jeden chciał ze mną zostać ❤❤❤aha 20.10 mam wykonać badania hcg estradiol i progesteron czy to nie za wcześnie ?
reklama
Klarunia44
Zaciekawiona BB
A jedno ❤ masz podswoim czy dwa?Gratulacje wartości bardzo podobne do moich.
Podziel się: