reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hej Babeczki

Dzisiaj nowy dzień i coraz bliżej do poniedziałku:)
A u mnie ciut więcej słoneczka, na
razie za oknem.
Wam tez życzę słoneczka za oknem i w sercu. Miłego dzionka.

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_1805649.jpg

reklama
Witajcie moje Drogie Panie :-)

Sylwia cieszę się że tak podeszłaś do sprawy, w końcu "jeśli chcemy wygrać musimy walczyć". Będzie dobrze :tak:
Doniemika i Magdalena_wawa to czekamy na dobre wieści :-) trzymam kciuki za Was! &&&&&&&

Jeśli chodzi o wczorajszy program, to nasza reakcja na tą sikse była dokładnie taka sama jak wasza, jak tylko zobaczyliśmy jej wiek i usłyszeliśmy co ona wygaduje to nam szczęka opadła ... Wysłali z jakiejś instytucji walczącej z in vitro jakąś młódkę, która prawdopodobnie nawet jeszcze nei myślała o posiadaniu dzieci, żeby się wypowiadała o rzeczach o których nie ma zielonego pojęcia. I jeszcze naskoczyła od pierwszego momentu na tą biedną dziewczynę... no po prosu szkoda słów. Nie wiem jak producenci tego programu mogli się na to zgodzić :no:

No ale nie ma co się złościć zbyt długo, takich ludzi o takich poglądach jest niestety dużo i jakbyśmy miały się denerwować zawsze na takie wypowiedzi to by nam relanium nie starczyło ;-)

A co do rozmów w toku, to zastanawiałam się, czy oglądam naprawdę tvn, czy telewizję trwam.
No gorszych bzdur dawno nie widziałam. I ta naprotechnologia i pielgrzymka - najlepszym sposobem na bezpłodność!!!
I te bzdury o hiperstymulacji. I zabawa w Boga.
Jak takie programy promuje tvn, to skąd nasze społeczeństwo ma być wyedukowane na temat in vitro?!

A w przerywnikach "gruba baba" która wielokrotnie się odchudzała, to znaczy raz.
Szkoda mi tylko tych psów, na które ten program dawno już zszedł.

:p

cześć dziewczyny!
wróciłam ze szpitala z pobrania i za godzine mam mieć wynik...Pani była bardzo miła i od razu powiedziała "będzie CITO"!!!i że trzyma kciuki...fajnie że są tak mili ludzie...od razu milej człowiekowi :)

Bardzo Wam dziękuję za kciuki!ja cała w nerwach a najgorsze że co chwila latam do toalety bo się czuje jakbym dostała okres...to potęguje mój strach i złe samopoczucie..no ale co ma być to będzie..

co do Rozmów w Toku to mam takie samo odczucia jak Wy, mało nie rozwaliłam telewizora...a ta smarkula z naprotechnologią..brak słów..na początku się ucieszyłam z tego programu ale potem..nie podobał mi się sposób przedstawienia problemu..

No nic dziewczyny...odezwę sie jak tylko będę mieć wynik.. Miłego dzionka dla wszystkich!!!!!!!!

Doniemika, Magdalena, trzymam za Was kciuki. Mocno, najmocniej.

Sylwia, podoba mi się Twoja postawa. Trzymam kciuki, żeby betka wyszła super wysoka.

Za kogo jeszcze potrzymać kciuki????????????
W takim razie trzymam za każdą z osobna :-D:-):-D

Doniemika i Magdalena_wawa to teraz zaciskam kciuki z całych sił. Krążenie już zaczyna w nich wysiadać :-D.

Co do rozmów w toku nie miałam przyjemności obejrzeć, coś tam w międzyczasie widziałam, ale jednak w pracy nie da się spokojnie posłuchać. Ale widzę, że raczej nie mam czego żałować :)

Doniemika i Magdalena mysle o Was caly czas, dajcie znac jak wyniki, co chwile sprawdzam czy cos nowego napisalyscie, mam dobre przeczucia, ze bedzie co swietowac, dziewczyny przed punkcja i transferem tez o Was mysle, pozdrawiam

Doniemika - kciuki mocno zaciśnięte za Twoją betkę :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Magdalena_wawa - tobie też powodzenia w testowaniu i kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

A ja mam już wyniki kariotypu, tzn. tylko ogólny podgląd na razie na stronie internetowej, bo odbiorę z wroc w środę dopiero ( wcześniej nie będzie czasu). No i na podsumowaniu jest napisane, że prawidłowy kariotyp męski i prawidłowy żeński. W resztę nie wnikałam, bo i tak się na tym nie znam. Więc może będzie OK :)

reklama
Kinga a jak robi sie te badania kariotypu, lekarz zlecil Ci je zrobic ze wzgledu na Aniolka? Bo ja pytalam lekarza po poronieniu to powiedzial, ze mam nie robic, pozdrawiam

Do góry