reklama
Sylwia no i superr podejście!!!:-) trzymam kciuki, zeby w poniedziałek była wysoka betka!!!!!!
Kate ja myślę, ze jest więcej niż 50% szans na to, że się rozmrożą, to jeszcze tez jest zależne od jakości zarodków, ponoć im sa lepsze tym większa szansa na to ze przetrwają rozmrażanie. Bedzie dobrze głowa do góry, kciuki zaćiśnięte &&&&&&&&&&
Kate ja myślę, ze jest więcej niż 50% szans na to, że się rozmrożą, to jeszcze tez jest zależne od jakości zarodków, ponoć im sa lepsze tym większa szansa na to ze przetrwają rozmrażanie. Bedzie dobrze głowa do góry, kciuki zaćiśnięte &&&&&&&&&&
Dopiero wróciłam z pracy, ale ciężko to nazwać pracą kiedy myśli krążą gdzieś daleko...
Dziewczyny nie wiem jak Wam dziękować. Bardzo, bardzo dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna.
Postanowiłam się nie poddawać, potraktuję ten wynik jakby go nie było. Moje maluchy są tam w środku, tylko nie chcą się jeszcze ujawnić. Czekają do urodzin mamusi, by dać jej ten prezent. Wierzę w to! I niech się pali, niech się wali, innej opcji nie będzie. A moje dzieciaczki zrobią testom na przekór i oboje zostaną.
Jeżeli jednak tak nie będzie. To na miesiąc bastuje, muszę chwilkę odsapnąć emocjonalnie zanim spróbuję znów.
Póki co żyję z dwoma nadziejami, a w poniedziałek się okaże.
Doniemika teraz czekamy na Ciebie i ściskam z całych sił kciuki.
Sylwiu jestem z ciebie dumna :-). to jest prawidłowe podejście
reklama
Witam o poranku
Sylwia, bardzo dzielna postawa!!!! Ja rowniez kazdego wieczora wizualizuje sobie moje malenstwa w brzusiu. WIdze,ze bedzie nas dosc duzo w poniedzialek do testowania. Oby ten dzien byl dla nas najszczesliwszy w zyciu, KOBITKI
Doniemika a dzis Twoj dzien , kciuki zacisniete &&&&&&&&&&&
MILEGO DNIA!!!
Sylwia, bardzo dzielna postawa!!!! Ja rowniez kazdego wieczora wizualizuje sobie moje malenstwa w brzusiu. WIdze,ze bedzie nas dosc duzo w poniedzialek do testowania. Oby ten dzien byl dla nas najszczesliwszy w zyciu, KOBITKI
Doniemika a dzis Twoj dzien , kciuki zacisniete &&&&&&&&&&&
MILEGO DNIA!!!
Podziel się: