reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sylwia ja tez trzymam za Ciebie kciuki, kiedy masz urodziny? Do poniedzialku coraz blizej, trzymaj sie. Boje sie mojego transferu, ze moje mrozaczki nie przezyja procesu rozmrazania, czy to prawda, ze szanse sa 50/50?

Sylwia no i superr podejście!!!:-) trzymam kciuki, zeby w poniedziałek była wysoka betka!!!!!!:tak:
Kate ja myślę, ze jest więcej niż 50% szans na to, że się rozmrożą, to jeszcze tez jest zależne od jakości zarodków, ponoć im sa lepsze tym większa szansa na to ze przetrwają rozmrażanie. Bedzie dobrze głowa do góry, kciuki zaćiśnięte &&&&&&&&&&

Witam kochane i pogodnego dnia dla wszystkich:-).

1351774707_5p72xt_600.jpg

Dopiero wróciłam z pracy, ale ciężko to nazwać pracą kiedy myśli krążą gdzieś daleko...:no:

Dziewczyny nie wiem jak Wam dziękować. Bardzo, bardzo dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna.

Postanowiłam się nie poddawać, potraktuję ten wynik jakby go nie było. Moje maluchy są tam w środku, tylko nie chcą się jeszcze ujawnić. Czekają do urodzin mamusi, by dać jej ten prezent. Wierzę w to! I niech się pali, niech się wali, innej opcji nie będzie. A moje dzieciaczki zrobią testom na przekór i oboje zostaną.

Jeżeli jednak tak nie będzie. To na miesiąc bastuje, muszę chwilkę odsapnąć emocjonalnie zanim spróbuję znów.

Póki co żyję z dwoma nadziejami, a w poniedziałek się okaże.

Doniemika teraz czekamy na Ciebie i ściskam z całych sił kciuki.

Sylwiu jestem z ciebie dumna :-). to jest prawidłowe podejście:tak:

marcysiowa w zasadzie mieszane. tak naprawdę nic wielkiego nie pokazali, nie wytłumaczyli o co chodzi. podobała mi sie tylko tak naprawde ta dziewczyna w różowej bluzce

reklama
Witam o poranku :)

Sylwia, bardzo dzielna postawa!!!! Ja rowniez kazdego wieczora wizualizuje sobie moje malenstwa w brzusiu. WIdze,ze bedzie nas dosc duzo w poniedzialek do testowania. Oby ten dzien byl dla nas najszczesliwszy w zyciu, KOBITKI :)

Doniemika a dzis Twoj dzien , kciuki zacisniete &&&&&&&&&&&

MILEGO DNIA!!!

Do góry