reklama
Hola mnie krew zalała jak ta 23 letnia baba wyszła i chwaliła naprotechnologię. Co takie dziecko może wiedzieć?! Oboje z mężem byliśmy źli jak osy. Sam temat był fajny ale kierunek rozmowy był beznadziejny.
marcysiowa hi hi no to mamy to samo. właśnie takie akcje powodują że ten program już nie nadaje się do poruszania ważnych tematów, bo zawsze z czymś takim wyskoczą. I to hasło " chcesz bawic sie w Boga". Nic tylko palnąć smarkatą. Mam tylko nadzieje że życie nie splata jej figla i nigdy nie będzie musiała się przekonać co my czujemy i przez co przechodzimy ...
Hola mój mąż jak dostał nerwa to mało tv nie wyrzucił! Potem cały wieczór chodził i wieszał psy na naprotechnologię. Mówił: skoro ja miałam monitorowane cykle i ze mną jest wszystko w porządku to jak naprotechnologia miałaby nam pomóc? A mój mąż wierzący nie uważa, że bawimy się w Boga. No i mój mąż chce wrócić jeszcze po nasze 3 mrozaczki. Powiedział, że najwyżej będziemy mieli dużą rodzinę
Magdalena_wawa
Aktywna w BB
Ja przełączyłam program bo zaczęłam się denerwować a przecież nie mogę
O 11 mam pobranie krwi a o 14 wizytę u lekarza. Boże ile ja mam kłębiących się myśli...ale MUSI być dobrze!!
W sobotę miałam transfer, dziś piątek to juz NA PEWNO będzie dobra beta!Innych wieści nie przyjmuję
O 11 mam pobranie krwi a o 14 wizytę u lekarza. Boże ile ja mam kłębiących się myśli...ale MUSI być dobrze!!
W sobotę miałam transfer, dziś piątek to juz NA PEWNO będzie dobra beta!Innych wieści nie przyjmuję
Magdalena, za CIebie tez trzymam kciuki.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Widze,ze nic nie stracilam nie ogladajac "Rozmowy w Toku". Mnie wnerwia takie manipulowanie ludzmi poprzez media. Specjalnie zaparszaja gosci, ktorzy niewiele maja do powiedzenia i nie maja pojecia o temacie, ktorzy nigdy nie zostali dotknieci osobiscie przez problemy z plodnoscia a wielcy z nich mowcy na sali!!!!!! Zaraz mi sie przypomina Rokita jak , to mowila,ze bezplodnosc , to nie choroba, to fanaberie, bo ludzie zabiegani itd. Niech wyjada na wakacje, to zaciaza. PARANOJA!!!!! Dlaczego ludzie nie chca otworzyc swych horyzontow, nie poglebia wiedzy, tylko opieraja sie na tym co usysza w tv,czy z ambony?????!!!!!
Widze,ze nic nie stracilam nie ogladajac "Rozmowy w Toku". Mnie wnerwia takie manipulowanie ludzmi poprzez media. Specjalnie zaparszaja gosci, ktorzy niewiele maja do powiedzenia i nie maja pojecia o temacie, ktorzy nigdy nie zostali dotknieci osobiscie przez problemy z plodnoscia a wielcy z nich mowcy na sali!!!!!! Zaraz mi sie przypomina Rokita jak , to mowila,ze bezplodnosc , to nie choroba, to fanaberie, bo ludzie zabiegani itd. Niech wyjada na wakacje, to zaciaza. PARANOJA!!!!! Dlaczego ludzie nie chca otworzyc swych horyzontow, nie poglebia wiedzy, tylko opieraja sie na tym co usysza w tv,czy z ambony?????!!!!!
reklama
Podziel się: