reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hola dziekuje, wyczytalam ze estrofen to zamiennik do tych moich tabletek, czy bralas tylko je? Ja mam brac dwie rano, jedna wieczorem,Pozdrawiam

reklama
hej kate, ja bralam progynova i wtedy zaszlam, moze to nie ma znaczenia ale jak sie nie udalo to mialam estrofen, a ostatnia klape zaliczylam na estradiolu-taka nazwa, i niby wszystko to samo a jednak...dodatkowo lekarz ja mi sie pierwsze opakowanie tego estradiolu skonczylo to odradzil mi kontynuacje progynova-czyli do konca to nie to samo, nastepnym razem tez ide w progynova i koniec, aha bralam od 2 dnia cyklu do konca 1 trymestru

Hopebardzo dziekuje za wiadomosc:) pocieszylas mnie, a bralas tylko te tabletki czy cos jeszcze? Ja mam brac 3 dziennie 1 wieczorem, a wiesz moze czy trzeba je brac przed jedzeniem czy nie ma to znaczenia, pozdrawiam

kate, ja zawsze biore do jedzenia ale to raczej nie ma znaczenia, czasami roznie to bywalo z jedzeniem wiec najwazniejsze zeby o okreslonych godzinach, no i jak wszystkie tablety nie na pusty zoladek, dawki sa zawsze indywidualne-ja mialam od 2 dnia 3 dni po 1, 3 dni po 2, 4 dni po 3 i 4 po 4, ale to wszystko zalezy od tego jakie masz wyniki, aha i nie czytaj zalaczonych ulotek :), mi sie synek urodzil zdrowy a caly 1 trymestr schizowalam ze te swinstwa biore, a jak przestalam to tez byla lekka schiza ;P, tak czy inaczej wszystkie przypadki sa inne i nie mozna sie sugerowac ani dawkowaniem innych ani doborem leku, trzymaj sie i bedzie dobrze, crio tez jest ok, bez niego nie bylabym mama:-)
aha i dostawalam po transferze 3x2 luteina dopochwowa, 1x fragmin, 0,5 tabletki prednison

ps i oczywiscie trzymam nieustannie kciuki za wszystkie babki przetaczajace sie przez to forum, kiedys tam jeszcze do was dolacze :-)

Ostatnia edycja:
Kurczę, żeby nie ochrona danych osobowych, to można by było ja w klinice namierzyć. A tak musimy czekać aż sama się odezwie. No chyba, że jedziemy w kieleckie:-D

reklama
Do góry