Niezapominajka2018
Fanka BB :)
Dziewczyny teraz ja mam pytanie. Czy we wczesnej ciąży można używać takich maści jak zowirax, chyba zimno mi wyskoczyło. Będę wdzięczna za odpowiedź
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny teraz ja mam pytanie. Czy we wczesnej ciąży można używać takich maści jak zowirax, chyba zimno mi wyskoczyło. Będę wdzięczna za odpowiedź
Będzie dobrze, może wydłuży się o jeden dzień..Oby tylko to bede szczesliwa jak nie zaszkodze jajcom dziekujė buziam
Nie, mój ginekolog narazie mi zasugerował ten pomysł. We sr wizyta i zbieram informacje, chce pokazać doktorkowi że wiem o co loto żeby nie eksperymenotwal że mną zbytnio, a jak mi nie podpasuje to wtedy myślę o wizycie u immunologa. Ginem jest świetnym, ale nie wiem na ile zna się na immuno. Ty coś miałaś na niskie allo? Mi jeszcze wyszły nieobecne KIRy odpowiadające za implantacje-to moja własna diagnoza, na podstawie Togo co znalazłam na necie, zobaczymy czy doktor to potwierdzi, to by potwierdzalo brak ciąży przez ponad 6lat starańA kto Ci zalecil szczepienia Laurka wujek Jarek?
Niezapominajka w brzuchu mam coreczkę a w novum 4 zarodki. Wiek 39 lat. Planuje pojechać. Ło matko mam nadziejè że zdążę przed emeryturą. No cóż powiedziało się A to trzeba powiedzieć B.U mnie przy pierwszej stymulacji zaplodniono 6 komórek i był tylko 1 zarodek. Przy drugiej lekarz stwierdził że przy tak złym wyniku to zapłodni wszystkie czyli 17 komórek, a tu taka niespodzianka zaplodniło się 7 szt. A druga sprawa, że przy drugim podejściu zaszłam w ciążę. Cieszę się, ale myślę o mrozaczkach. Dodam że mam 35 lat.
Na pewno masc erazaban - nawet sie tu reklamowala kiedys, ze mozna w ciazyDziewczyny teraz ja mam pytanie. Czy we wczesnej ciąży można używać takich maści jak zowirax, chyba zimno mi wyskoczyło. Będę wdzięczna za odpowiedź
A ktore to sa?Nie, mój ginekolog narazie mi zasugerował ten pomysł. We sr wizyta i zbieram informacje, chce pokazać doktorkowi że wiem o co loto żeby nie eksperymenotwal że mną zbytnio, a jak mi nie podpasuje to wtedy myślę o wizycie u immunologa. Ginem jest świetnym, ale nie wiem na ile zna się na immuno. Ty coś miałaś na niskie allo? Mi jeszcze wyszły nieobecne KIRy odpowiadające za implantacje-to moja własna diagnoza, na podstawie Togo co znalazłam na necie, zobaczymy czy doktor to potwierdzi, to by potwierdzalo brak ciąży przez ponad 6lat starań
Nie, mój ginekolog narazie mi zasugerował ten pomysł. We sr wizyta i zbieram informacje, chce pokazać doktorkowi że wiem o co loto żeby nie eksperymenotwal że mną zbytnio, a jak mi nie podpasuje to wtedy myślę o wizycie u immunologa. Ginem jest świetnym, ale nie wiem na ile zna się na immuno. Ty coś miałaś na niskie allo? Mi jeszcze wyszły nieobecne KIRy odpowiadające za implantacje-to moja własna diagnoza, na podstawie Togo co znalazłam na necie, zobaczymy czy doktor to potwierdzi, to by potwierdzalo brak ciąży przez ponad 6lat starań
O możemy piątkę sobie przybić, też mam 39 lat. Boję się tego mojego wieku, sama widzę że kondycja już nie taka jak 10 lat temu.Niezapominajka w brzuchu mam coreczkę a w novum 4 zarodki. Wiek 39 lat. Planuje pojechać. Ło matko mam nadziejè że zdążę przed emeryturą. No cóż powiedziało się A to trzeba powiedzieć B.
NieDziewczyny teraz ja mam pytanie. Czy we wczesnej ciąży można używać takich maści jak zowirax, chyba zimno mi wyskoczyło. Będę wdzięczna za odpowiedź