reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

Benle, ja też dziękuję za ten filmik. Wzruszyłam się, a ciary mam do teraz.
I jeszcze ta niesamowita muzyka potęgująca akt poczęcia. Mam tylko nadzieję, że w klinice słuchali podobnej :-D

reklama
Super filmik!
Wklejam co znalazłam o badaniach progesteronu:
Należy jednak pamiętać, że progesteron wyrzucany jest pulsacyjnie, dlatego jego stężenie we krwi zmienia się co kilka godzin. Na podstawie jednego badania nie należy wyciągać wniosków. Ideałem byłoby powtórzyć badanie w ciągu doby przynajmniej dwa razy, a najlepiej trzy.

Witam o poranku.
Dzisiaj ja jestem pierwsza :-D

U mnie jeszcze ciemno i deszczowo, ale mimo smutnej pogody chciałam Wam życzyć miłego i słonecznego,
chociażby w sercu, dnia.

stylowi_pl_plakaty-i-obrazy_1615252.jpg

Lawendowy wyprzedziłaś mnie normalnie! Chyba pierwszy raz :-)

Ja obudziłam się z bólem głowy. Lipa na maxa. Zapowiada się ciężki dzień. Na pocieszenie wczoraj ugotowałam sobie barszczyk czerwony i nawet mąż który za nim nie przepada powiedział, że smaczny. Jak któraś ma ochotę to zapraszam, wyszedł mi cały garnek.

Hola właśnie z tym amh nie ma wcale reguly, są przypadki wysokiego amh gdzie nie ma wcale tak duzo zarodkow i niskiego gdzie jest wiecej. Ja tez wyhodowalam 9 komorek pierwszy raz na dlugim i drugi raz na krotkim tyle samo dlatego nie wiem co robic bo po krótkim wszystkie 7 dojrzalych mi sie zaplodnilo i mialam z tego 3 blastki a po dlugim 3/4 komroek sie zaplodnilo i tyle 2 blastki :-( sama nie wiem.. to juz moja trzecia stymulacja wiec trzeba ostrośnie.. mam nadzieje prof przeanalizuje to i wybierze najlepsza opcje.. Co mialas na mysli piszac "intensywnosc stymulacji"?
Hola a ty kiedy na podglądanie :) W jakiej klinice podchodzisz?

Aduś kiedy podglądanie to nie mam pojęcia. w poniedziłek mam trzecią betę i musze dzwonić do gina co dalej:-). leczę się w gyncentrum w katowicach.

Lawendowy wyprzedziłaś mnie normalnie! Chyba pierwszy raz :-)

Marcysiowa, na pewno pierwszy raz :)
Specjalnie budzik nastawiłam, żeby być przed Tobą :-D

A tak na serio, jak to mówi moja koleżanka, kto rano wstaje, ten ma dzieci. Ja dzieci nie mam, no chyba, że koty:) Natomiast jestem nocnym Markiem i zawsze lubiłam dłużej pospać. Ale nie dzisiejszej nocy. Męczyły mnie bóle podbrzusza i pojawiło się plamienie.

reklama
Do góry