reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Lawendowy, jakie jest to plamienie???
Agapl, plamienie jest delikatne i jasnobrązowe.
Marcysiowa, na pewno pierwszy raz
Specjalnie budzik nastawiłam, żeby być przed Tobą
A tak na serio, jak to mówi moja koleżanka, kto rano wstaje, ten ma dzieci. Ja dzieci nie mam, no chyba, że koty Natomiast jestem nocnym Markiem i zawsze lubiłam dłużej pospać. Ale nie dzisiejszej nocy. Męczyły mnie bóle podbrzusza i pojawiło się plamienie.
Kochana jak możesz to śpij. Ja muszę wstawać na 7 rano do pracy i marzy mi się wyspanie. A plamienie to może być implantacja albo od luteiny jeśli takową przyjmujesz.
Agapl, plamienie jest delikatne i jasnobrązowe.
AAA, to spoko, wylada faktycznei na implantacyjne ;-)
lawendowy_sen
Agapl, Marcysiowa, to mnie pocieszyłyście bo już zaczęłam się obawiać. Zresztą wczoraj miałam kiepski nastrój, nic tylko siedzieć i płakać.
A luteinę to swoją drogą przyjmuję.
A luteinę to swoją drogą przyjmuję.
lawendowy_sen
Kochana jak możesz to śpij. Ja muszę wstawać na 7 rano do pracy i marzy mi się wyspanie.
Marcysiowa, ja również zaczynam pracę od 7:00 i muszę być na 200% wyspana i gotowa na codzienne nowe wyzwania. A łatwo nie jest. Teraz jestem na zwolnieniu, więc faktycznie śpię ile się da
Doniemika
Aktywna w BB
cześć dziewczyny!
po moim wczorajszym optymistycznym nastawieniu dzisiaj chyba wstalam lewą nogą i nastrój beznadziejny.. zrobiłam rano sikańca i niestety jedna kreska...do tego znowu bardzo boli mnie brzuch,jajniki,plecy...tak jakbym zaraz miała dostać okres..aż się boję chodzić do toalety.. przy tym czekaniu można zwariować...
Benle...piękny filmik..ryczę jak bóbr ze wzruszenia...
Lawendowy, też mi się wydaje że to plamienie implantacyjne, tak więc wypoczywaj,relaksuj się i bądź dobrej myśli!!! :-)
po moim wczorajszym optymistycznym nastawieniu dzisiaj chyba wstalam lewą nogą i nastrój beznadziejny.. zrobiłam rano sikańca i niestety jedna kreska...do tego znowu bardzo boli mnie brzuch,jajniki,plecy...tak jakbym zaraz miała dostać okres..aż się boję chodzić do toalety.. przy tym czekaniu można zwariować...
Benle...piękny filmik..ryczę jak bóbr ze wzruszenia...
Lawendowy, też mi się wydaje że to plamienie implantacyjne, tak więc wypoczywaj,relaksuj się i bądź dobrej myśli!!! :-)
retiolandia
hej dziewczyny! Miłego dnia życze.
Lawendowy - u mnie niestety też plamienie, ale na pewno nie implantacyjne. Mam nadzieję, że luteina tak działa.
Lawendowy - u mnie niestety też plamienie, ale na pewno nie implantacyjne. Mam nadzieję, że luteina tak działa.
reklama
Kinga_1
Retiolandia - na spokojnie kobieto. Skoro nie ma krwi żywej to jest wszystko w porządku i tej wersji się trzymajmy.
A ja od rana dzisiejszego zaczęłam stymulację. Zobaczymy jakie jajeczka uda mi się wyprodukować do 15.11 ( wtedy jadę na podglądanko). U mnie cudów raczej nie będzie temu dopiero po takim czasie mam się pojawić. Ale oby był jeden cud do końca 9-mca ze mną to będę mega szczęśliwa.
Wszystkim kobietkom na tym forum życzę tego cudu też Z całego serca.
A ja od rana dzisiejszego zaczęłam stymulację. Zobaczymy jakie jajeczka uda mi się wyprodukować do 15.11 ( wtedy jadę na podglądanko). U mnie cudów raczej nie będzie temu dopiero po takim czasie mam się pojawić. Ale oby był jeden cud do końca 9-mca ze mną to będę mega szczęśliwa.
Wszystkim kobietkom na tym forum życzę tego cudu też Z całego serca.
Podziel się: