reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję dziewczyny że mi odpowiedzialyscie na zapytanie o tarczycy. Mam wyniki TSH 1,319. Wynik jak na wczesną ciążę to chyba ok. Tyle, że wyzyte mam w czwartek i nie wiem czy nie powinnam podnieść dawki. Przypomnę przed ciąża brałam Letrox 75.
Aaaaaaaa i jeszcze beta najważniejsza 6721 - 22 dpt. W poniedzialek 18 dpt beta była 1999 ❤️❤️❤️

Wg mnie nie zmieniaj dawki, bo TSH masz bardzo dobre. Może nawet twoja lekarka pokusić się o zmniejszenie ci dawki do 62.5 (moja ostatnio tak zrobiła przy podobnym wyniku). To że jesteś w ciąży nie znaczy że TSH zawsze musi być za wysokie tylko że musisz się częściej kontrolować.
Beta przepiękna!!! :D

Dziękuję dziewczyny że mi odpowiedzialyscie na zapytanie o tarczycy. Mam wyniki TSH 1,319. Wynik jak na wczesną ciążę to chyba ok. Tyle, że wyzyte mam w czwartek i nie wiem czy nie powinnam podnieść dawki. Przypomnę przed ciąża brałam Letrox 75.
Aaaaaaaa i jeszcze beta najważniejsza 6721 - 22 dpt. W poniedzialek 18 dpt beta była 1999 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Piękna beta.
A TSH wg mnie jak najbardziej ok

No ja już po wizycie. Dziecko ma 4.2 cm więc nieco za mało na prenatalne. Na dzień dzisiejszy przezierność karkowa 1.4 i widoczna kość nosowa. Tętno ok. Prenatalne za 1.5 tygodnia. Co do plamień to lekarka wynalazła małą nadżerkę ale jak sama stwierdziła nie wie czy to od tego. Prolutex mam nadal brać, nawet do około 16 tc.

Niech rośnie ładnie twój Kropek! Masz jakieś zdjęcia? :)

reklama
Do góry