Kochana oby wszystko się skończyło dobrze wiele dziewczyn mialo takie przygody i konczyly się dobrzeDziewczyny u mnie pojawiła się krew .... myślę że to koniec .... jadę właśnie do szpitala...
reklama
sssurykatka
Fanka BB :)
@Karolina1201 no to niestety, ciąży nie ma Kiedyś się uda, trzeba walczyć póki sił (i finansów)...
@Olk@24 spokojnie, myślę, że jeszcze zdążysz dołożyć progesteronu, a duphaston nie wychodzi we krwi. Nie przesądzaj o niepowodzenii, @Mieciu85 Ci powie jak jechała na niskich progesteronach a teraz taszczy Miecia juniora w brzuchu
@Olk@24 spokojnie, myślę, że jeszcze zdążysz dołożyć progesteronu, a duphaston nie wychodzi we krwi. Nie przesądzaj o niepowodzenii, @Mieciu85 Ci powie jak jechała na niskich progesteronach a teraz taszczy Miecia juniora w brzuchu
annemarie
Nawet tak nie mowczekamy i myslimy o WasDziewczyny u mnie pojawiła się krew .... myślę że to koniec .... jadę właśnie do szpitala...
Czyli nie jest dobrze...Mialam nadzieje ze na naturalnym, byloby latwiej. Jak ci lekarz nie odpisze zaczelabym brac luteine dodatkowo. Tak ja bym zrobila.
motylek24
Niestety nic się nie zadziało. Musisz próbować dalej.Beta 0,151 12dpt okresu nie ma i ciazy tez nie prawda ?
gosia321
Od zakonczenia leczenia immunosupredyjnego ktore zaczynasz w 1 dc przynajmniej ja mialam takie zalecenia. Leczenie immunosupresyjne trwa 2 tygodnie potem musi byc 2 tygodnie przerwy wiec nie eiem jak chcesz to zgrac skoro mniej wiecej 14-19 dc bylaby owulacja i transfer@gosia321 tak się dopytam jeszcze,bo w temacie jesteś. Ja będę mieć transfer na naturalnym cyklu19-20dzien, także lekarz mówił że do owulacji żadnych leków, czy taki cykl też odpada?czy to chodzi o nie mieszanie medykamentow w cyklu transferowych, czy jest jakaś zasada, że leczenie i transfer nie mogą się pokryć w ciągu 4tyg?
gosia321
A Pasnik pozwolil ci rozpoczac leczenie pod koniec cykluOK mam Cie
Ja planowałam zacząć leczenie w przyszłym tyg, tylko wtedy byłby 20dc i z 2 tygodniowa kuracja mogłabym się wyrobić, do transferu, ale raczej muszę się przygotować na przesunięcie
Femina na Kostrzewskiego w Krk.A co to za szpital?
annemarie
Masz za niski progesteron , ale to jeszcze o niczym nie przesadza, bierz dodatkowo , ciezko powiedziec przez Duphaston jaki jest faktycznie.Czyli nie jest dobrze...
reklama
Laurka2019
@AninuT
Witamy na forum. Skąd jesteś?
Ja latam Dublin-Kraków, więc rozumiem co czujesz, ale każda mama Ci powie że warto. Pomysl, że niektóre z Nas muszą więcej czasu i pieniędzy ofiarować maluszkowi. Życzę Ci żeby któregoś dnia trzykilowa istotka chwyciła Cie za paluszek i doprowadziła Cie do łez szczescia, to napewno zatrze ból który teraz możesz czuc
Ja do tego dąże od 6lat.
Witamy na forum. Skąd jesteś?
Ja latam Dublin-Kraków, więc rozumiem co czujesz, ale każda mama Ci powie że warto. Pomysl, że niektóre z Nas muszą więcej czasu i pieniędzy ofiarować maluszkowi. Życzę Ci żeby któregoś dnia trzykilowa istotka chwyciła Cie za paluszek i doprowadziła Cie do łez szczescia, to napewno zatrze ból który teraz możesz czuc
Ja do tego dąże od 6lat.
Podziel się: