reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@gosia321 tak się dopytam jeszcze,bo w temacie jesteś. Ja będę mieć transfer na naturalnym cyklu19-20dzien, także lekarz mówił że do owulacji żadnych leków, czy taki cykl też odpada?czy to chodzi o nie mieszanie medykamentow w cyklu transferowych, czy jest jakaś zasada, że leczenie i transfer nie mogą się pokryć w ciągu 4tyg?
Od zakonczenia leczenia immunosupredyjnego ktore zaczynasz w 1 dc przynajmniej ja mialam takie zalecenia. Leczenie immunosupresyjne trwa 2 tygodnie potem musi byc 2 tygodnie przerwy wiec nie eiem jak chcesz to zgrac skoro mniej wiecej 14-19 dc bylaby owulacja i transfer

reklama
@AninuT
Witamy na forum. Skąd jesteś?
Ja latam Dublin-Kraków, więc rozumiem co czujesz, ale każda mama Ci powie że warto. Pomysl, że niektóre z Nas muszą więcej czasu i pieniędzy ofiarować maluszkowi. Życzę Ci żeby któregoś dnia trzykilowa istotka chwyciła Cie za paluszek i doprowadziła Cie do łez szczescia, to napewno zatrze ból który teraz możesz czuc:)
Ja do tego dąże od 6lat.

Do góry