Ok , dziękujęOla , nie jestem lekarze ...na twoim miejscu bym tak zrobila
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Przykro miBeta 0,151 12dpt okresu nie ma i ciazy tez nie prawda ?
Laurka2019
Ja też Dublin i albo Gdańsk albo Wawa...leczę się w Artemidzie Olsztyn/Białystok. Staramy się 8 lat. Ostatni transfer zakończył się pustym pecherzykiem ciazowym a Ty się gdzie leczysz, miałaś juz ivf czy się przygotowujesz?
Leczę się w Macierzystwie.
Jestem po 3nieudanych inseminacjach w IE i miałam pierwszą Punkcje we Wrzesniu w PL. Mam 1zarodeczek 6dniowy zamrożony, immunologia mi kiepska wyszła i czekam na wizytę co robimy, czy leczenie czy co, bo transfer miał był początkiem listopada i dziewczyny mnie uświadamiają że najprawdopodobniej się wszystko przesunie z powodu leczenia immuno
sssurykatka
@Megi1985@ myślami z Tobą! Trzymaj się! Dawaj znać.
gosia321
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo okDziewczyny u mnie pojawiła się krew .... myślę że to koniec .... jadę właśnie do szpitala...
Moze to nic takiego, ja tez mialam i bylo dobrze. W ktorym tyg jestes?Dziewczyny u mnie pojawiła się krew .... myślę że to koniec .... jadę właśnie do szpitala...
annemarie
Zakonczony 6 a zaczety 7Dziewczyny, a jak Wasi lekarze licza tyg ciazy? Jesli jest 6 tyg i 3 dni to 6ty czy 7my?
gosia321
O prosze mamy kolejna osobe z OlsztynaJa też Dublin i albo Gdańsk albo Wawa...leczę się w Artemidzie Olsztyn/Białystok. Staramy się 8 lat. Ostatni transfer zakończył się pustym pecherzykiem ciazowym a Ty się gdzie leczysz, miałaś juz ivf czy się przygotowujesz?
Masz mrozaki ?
reklama
Laurka2019
@Karolina1201 potwierdzam słowa @JoannaRak, jestem po 3 nieudanych inseminacjach i przygotowuje się do pierwszego transferu. Historie z forum pomagają, szczególnie jak dziewczyny piszą o szczęśliwym zakończeniu.Kochana nie mow tak, zaglebnij sie w masze historie to od razu Ci sie lepiej zrobi. Przykro mi
Nie wiem czy mi ostatnio tarczyca lepiej pracuje czy co ale jestem bojowo nastawiona do życia.. Bede walczyć o marzenia, mam ze sobą wspaniałego męża i jak nie w tym roku to za 5 się uda, po drodze zapewne bedzie sporo dołow, ale obiecuję sobie wyjść z każdego, choćby zaczęli mnie ziemią przysypywac-nie poddam się!!!!
Podziel się: