reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja też Dublin i albo Gdańsk albo Wawa...leczę się w Artemidzie Olsztyn/Białystok. Staramy się 8 lat. Ostatni transfer zakończył się pustym pecherzykiem ciazowym :( a Ty się gdzie leczysz, miałaś juz ivf czy się przygotowujesz?

Leczę się w Macierzystwie.
Jestem po 3nieudanych inseminacjach w IE i miałam pierwszą Punkcje we Wrzesniu w PL. Mam 1zarodeczek 6dniowy zamrożony, immunologia mi kiepska wyszła i czekam na wizytę co robimy, czy leczenie czy co, bo transfer miał był początkiem listopada i dziewczyny mnie uświadamiają że najprawdopodobniej się wszystko przesunie z powodu leczenia immuno

reklama
Kochana nie mow tak, zaglebnij sie w masze historie to od razu Ci sie lepiej zrobi. Przykro mi :(
@Karolina1201 potwierdzam słowa @JoannaRak, jestem po 3 nieudanych inseminacjach i przygotowuje się do pierwszego transferu. Historie z forum pomagają, szczególnie jak dziewczyny piszą o szczęśliwym zakończeniu.

Nie wiem czy mi ostatnio tarczyca lepiej pracuje czy co ale jestem bojowo nastawiona do życia.. Bede walczyć o marzenia, mam ze sobą wspaniałego męża i jak nie w tym roku to za 5 się uda, po drodze zapewne bedzie sporo dołow, ale obiecuję sobie wyjść z każdego, choćby zaczęli mnie ziemią przysypywac-nie poddam się!!!!

Do góry