reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Oj ciężką nockę miałam- bolała mnie jak przed @ :no:A swoją drogą za każdym razem po aplikacji 8 tabletek Luteiny tak właśnie mnie pobolewa. Mam nadzieję że to po porstu lek dziła a nie coś złego ....
Niestety dzis czeka mnie troszkę chodzenia i załatwiania ( to się nazywa urlop hihi) ale może tak szybciej mi minie dzionek i nie będę miała czasu na myślenie

reklama
Magdalena wawa trzymam kciuki za Was, postaraj sie nie analizowac tak tego bolu bo bedziesz sie stresowac, a to moze zaszkodzic, wiem z wlasnego doswiadczenia, ze to jest bardzo trudne, ale sprobuj myslec o czyms przyjemnym, pozdrawiam

Magdalena wawa - jeśli Cię to pocieszy to mnie też na początku wszystko bolało jak przed okresem, a dodatkowo strasznie dokuczały mi jajniki. Później to przechodzi ja się martwię, że nic nie czuję :)

Cześć Kobietki, właśnie zobaczyłam mój wynik amh, teraz jest 1.6, w grudniu był 4.5 :szok:

Lawendowy Sen dziękuje za ten namiar na LuxMed, mam tę wizyte dziś na 15 :-) i dziekuje Ci Kinga_1 za to laboratorium, jutro po dziewiątej mam tam być :-)

Nie ma sprawy. Wiedziałam, że mają laboratoria po Polsce całej i nie narzekam na ich działanie.

gotadora - to aż tak ten wskaźnik spada :szok: to ja się boje co mi wyjdzie ostatnio miałam zaledwie 1. Nie martw się z amh 1 zaszłam w ciąże więc się da :)

Retiolandia
- ja w poprzednim roku byłam w ciąży naturalnej ( mimo, że mam AMH 0,4). Co prawda nie dotrwałam z nią do końca, ale to inny temat.

Hola -trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&& i czekam na wieści bardzo dobre :tak:

Kate071 - ja chyba transfer będę miała przed grudniem, bo przesunęła mi się @ W zasadzie zaczynam już stymulację od jutra, a na podglądanie jestem umówiona do lekarza 15 listopada ( mam niskie AMH, tzn. 0,4 i cudów ze stymulacją nie będzie u mnie - oby udało się wyhodować z jakieś 3 piękne komórki zdrowe to będę zadowolona). A ty mrozaczka odbierasz z tego co pamiętam?

reklama
kinga - czy mogę miec do Ciebie pytanie właśnie w sprawie niedotrwania, bo mi tez to grozi niestety?

Nawet o tym nie myśl kobieto. Musi być dobrze !!!

A u mojego maluszka po prostu przestało bić serduszko ( mimo, że na usg mu poprzednim pięknie biło i dostałam jego fotkę nawet). Podejrzewam, że był po prostu słaby i nie przetrwał. Stało się to chyba w okresie jak dostałam zatrucia pokarmowego. Ale nie jestem tego pewna. Po prostu jak przyszłam na kolejne badanie usg było już po wszystkim i musiałam pójść do szpitala. W każdym wypadku powiem, że brak objawów nie jest zły, nie może być tylko tzw. drętwienia brzucha ( nie mówię o skurczach), bo to na bank oznacza, że coś nie tak się dzieje.

Do góry