reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kinga - dziekuję bardzo za odpowiedź, wiem, że to trudny temat, mojemu maluchowi tez ostatnio za wolno biło serduszko, więc obawiam się najgorszego. Strasznie boje się iść do szpitala, ale jak widzę to jest konieczne :(. Drętwienie brzucha? hm... chyba bym to czuła prawda? choć nie mogę sobie wyobrazić objawów tego.

Retiolandia - To tak samo jak ci noga zdrętwieje czasami i takie dziwne mrowienie nieprzyjemne. A nawet nie myśl,że będziesz musiała iść do szpitala, bo twój maluszek teraz będzie silny. Zobaczysz :tak:

A w ciężkich chwilach ja zawsze mogę liczyć na swojego m. Miałam w nim oparcie wielkie w tym czasie. Strasznie to przeżyłam ( zresztą on też).

Kinga - nie dziwię się ciężko opisać taki smutek, żal i właściwe czasowe zawalenie się świata. My musimy czekać jeszcze tydzień, wtedy zobaczymy co dalej, ale niepewność trochę mnie dręczy.

gotadora, a ile juz mialas stymulacji,ze w ciagu roku az tyle spadlo??? Mnie niestety lekarka ani razau nie zalecila tego badania!!!:no: Ciekawe,czy teraz tfu,tfu jakby sie nue udalo,czy mnie na nie wysle. Mam jednak w planie jej na to zwrocic uwage. Latka juz nie te a i 2 stymulacje z duza iloscia jajeczek mam za soba.,

gotadora, a ile juz mialas stymulacji,ze w ciagu roku az tyle spadlo??? Mnie niestety lekarka ani razau nie zalecila tego badania!!!:no: Ciekawe,czy teraz tfu,tfu jakby sie nue udalo,czy mnie na nie wysle. Mam jednak w planie jej na to zwrocic uwage. Latka juz nie te a i 2 stymulacje z duza iloscia jajeczek mam za soba.,

Aga, miałam jedną stymulację na przełomie marca/kwietnia :-( , pobrali mi 13 jajeczek

A z tymi bolami, to ja w ciagu dnia martwie sie,ze nic nie boli a wieczorem jak zaczyna pobolewac, to sie denerwuje,ze cos tam boli. I jak tu nie zwariowac hihihi :eek:

Agapl13 - lata nie mają nic do rzeczy ( o czym mi mówili lekarze u których się leczyłam). Czasami właśnie bardzo młode dziewczyny mają niskie AMH.

reklama
Kinga, teraz odbieram mrozaczka, mam dwa , ale nie jeszcze czy podadza mi dwa czy jeden, to zalezy od lekarzy, zycze Ci powodzenia i moze razem bedziemy testowac, zycze Ci wspanialych komorek. Pozdrawiam

Do góry