reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powiedzialabym ze to calkiem niezla kreska a nie cien [emoji4] ktory to dpt? Kiedy beta?
Dzisiaj 8 dpt, ale cień mi już wyszedł w 6 dpt, jak zrobiłam w 7 dpt beta wyszła 14.85 i się podlamalam ale dziewczyny mnie przy prowadziły mocno do porządku i staram się myśleć bardziej optymistycznie :) teraz betę muszę zrobić w pon i we wtorek z wynikami do kliniki

Aha a to bralas przed stymulacja czy na zatrzymanie spadku AMH
Generalnie brałam przed stymulacja! Ale 3 lata wcześniej podchodziłam do invitro bez tych witamin ( ale czy to miało jakieś znaczenie tak naprawde to nigdy się nie dowiem) i guzik! 3 stymulację dwa transfery i zero mrozakow! Klapa po całości! A teraz brałam te witaminy i z 4 komórek zaplodnily się 3! I z pierwszego crio jest ciąża! Zaraz już 12 tydzień! I mam jeszcze jednego mrozaczka! Wiec może miały znaczenie te witaminy..

@Kurcia a Ty słońce jak???
Jeju tak mi milo ze o mnie pamietasz. Dziekuje. Jestem z Wami. Wszystko czytam. Tylko weny do pisania jakis brak...
We wtorek wizyta i chyba start stymulacji. Pokontrolowalam tsh i inne. Wszystko w normie. Homocysteina kolo 9, wiec nie super ale obleci.
Bylam u psycholog, ale pol wizyty trwalo jej opowiadanie ze moja klinika nie jest dobra i powinno sie isc tylko do Novum...takze nie bylo jakos super.

reklama
Jeju tak mi milo ze o mnie pamietasz. Dziekuje. Jestem z Wami. Wszystko czytam. Tylko weny do pisania jakis brak...
We wtorek wizyta i chyba start stymulacji. Pokontrolowalam tsh i inne. Wszystko w normie. Homocysteina kolo 9, wiec nie super ale obleci.
Bylam u psycholog, ale pol wizyty trwalo jej opowiadanie ze moja klinika nie jest dobra i powinno sie isc tylko do Novum...takze nie bylo jakos super.
A co to za psycholog??? Kurcia a Ty jesteś tam gdzie Asia w Ciechocinku?
Kuuurde dziwna kobieta, nie poszłaś tam w sprawie oceny kliniki, tylko pomocy psychologicznej.
Niunia to już niedługo stymulacja i produkcja w końcu złotych jaj - Niech się wezmą w garść jak u @@dżoasia! Jak chcą to potrafia!

Do góry