reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powiedzialabym ze to calkiem niezla kreska a nie cien [emoji4] ktory to dpt? Kiedy beta?
Dzisiaj 8 dpt, ale cień mi już wyszedł w 6 dpt, jak zrobiłam w 7 dpt beta wyszła 14.85 i się podlamalam ale dziewczyny mnie przy prowadziły mocno do porządku i staram się myśleć bardziej optymistycznie :) teraz betę muszę zrobić w pon i we wtorek z wynikami do kliniki

Aha a to bralas przed stymulacja czy na zatrzymanie spadku AMH
Generalnie brałam przed stymulacja! Ale 3 lata wcześniej podchodziłam do invitro bez tych witamin ( ale czy to miało jakieś znaczenie tak naprawde to nigdy się nie dowiem) i guzik! 3 stymulację dwa transfery i zero mrozakow! Klapa po całości! A teraz brałam te witaminy i z 4 komórek zaplodnily się 3! I z pierwszego crio jest ciąża! Zaraz już 12 tydzień! I mam jeszcze jednego mrozaczka! Wiec może miały znaczenie te witaminy..

@Kurcia a Ty słońce jak???
Jeju tak mi milo ze o mnie pamietasz. Dziekuje. Jestem z Wami. Wszystko czytam. Tylko weny do pisania jakis brak...
We wtorek wizyta i chyba start stymulacji. Pokontrolowalam tsh i inne. Wszystko w normie. Homocysteina kolo 9, wiec nie super ale obleci.
Bylam u psycholog, ale pol wizyty trwalo jej opowiadanie ze moja klinika nie jest dobra i powinno sie isc tylko do Novum...takze nie bylo jakos super.

reklama
Jeju tak mi milo ze o mnie pamietasz. Dziekuje. Jestem z Wami. Wszystko czytam. Tylko weny do pisania jakis brak...
We wtorek wizyta i chyba start stymulacji. Pokontrolowalam tsh i inne. Wszystko w normie. Homocysteina kolo 9, wiec nie super ale obleci.
Bylam u psycholog, ale pol wizyty trwalo jej opowiadanie ze moja klinika nie jest dobra i powinno sie isc tylko do Novum...takze nie bylo jakos super.
A co to za psycholog??? Kurcia a Ty jesteś tam gdzie Asia w Ciechocinku?
Kuuurde dziwna kobieta, nie poszłaś tam w sprawie oceny kliniki, tylko pomocy psychologicznej.
Niunia to już niedługo stymulacja i produkcja w końcu złotych jaj - Niech się wezmą w garść jak u @@dżoasia! Jak chcą to potrafia!

Do góry