reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak wygląda mój dzisiejszy test, przez tel słabiej widać ale ja tam lekka kreseczki widać. Oczywiście nie jest to przysłowiowy bat ale jakiś cień się pojawia :)

Załączniki

• IMG_20180929_061617_BURST001_COVER.jpg
    IMG_20180929_061617_BURST001_COVER.jpg
    662,1 KB · Wyświetleń: 173
  • IMG_20180929_061617_BURST001_COVER.jpg
    IMG_20180929_061617_BURST001_COVER.jpg
    662,1 KB · Wyświetleń: 158
Właśnie chciałam powiedzieć ze podziwiam dziewczyny pracujące!!❤️ Naprawde szacun! Ja poprostu niemal zasypiam na stojąco w ciągu dnia! Do tego mdłości od rana do wieczora a w między czasie żeby nie było za nudno to jeszcze dochodzą bóle głowy. Ledwo ogarniam chatę i dwa koty. A gdzie tu jeszcze praca....
U mnie to dopiero początek, ale pracuję normalnie, a jak przychodzę do domu to od razu do łóżka i leżę lub śpię, niestety mąż musi prawie wszystko ogarnąć Ja mu pomagam jak się lepiej czuje. Ale w tygodniu nie ma aż tak dużo do roboty, jakoś sobie radzimy.

Co nie znaczy , ze z twoja jest cos nie tak;)porownywanie Bet to najgorsze co mozna robic, ma przyrastac ladnie. Widzisz sama ze my w tym samym dniu transfer a kazda ma inna bete.wazne ze jest!!!!!:)
Np. u Voolg Beta 14dpt 1156 a u mnie w tym samym dniu 383, ale przyrasta prawidłowo. Ja mam problem z progesteronem więc dlatego chodzę często na krew, a przy okazji robię też betę. W tym cyklu byłam w 5dpt i beta była 2, więc w 7 dpt pewnie byłaby ok 4 lub 5, poprzednio w 6 dpt miałam 5, więc beta 14 w 7 dpt to sporo

Cioteczki my już w drodze po naszego ostatniego wojownika [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ transfer mamy o 9:30 , kroplówkę z atosiban 9:00 .
To nasz ostatni transfer , oby udany :) [emoji173]️[emoji110][emoji110]
Trzymam kciuki i życzę, żeby ostatni był udany tak jak u mnie :)

reklama
Do góry