reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzieki kochana[emoji173]️ Masz racje! Mój mąż twierdzi to samo. Dziś troszkę o tym pogadaliśmy. Po prostu byłam zdziwiona ze nie wszystkie dziewczyny zdecydowały się na taki test.. bo u mnie w zasadzie nie ma nic niepokojącego w obrazie usg i żadnych wskazań z wyjątkiem ze jest to ciąża z invitro to w zasadzie nie ma. Z reszta nie ma już o czym mówić. Badanie zrobione i czekam na wynik. Oby tylko dobry...:)
Trzymam kciuki![emoji110][emoji110] Bedzie pieknie [emoji173]

reklama
W 7dpt to super!!! Jest moc❤️❤️❤️ Tylko wlej w siebie odrobine optymizmu bo urodziła strasznego smutasa :D
Kochana naprawdę do smutna mi daleko razem z mężem uchodzimy za wesołych ludzi. Ha porostu mm tendencje do rozmyślania i analizowania jak miesiąc temu w 7 dpt miałam 6 to świętował chociaż @motylek24 i inne koleżanki mi tłumaczyły że nie wygląda to za dobrze a ja nie dałam sobie nic powiedzieć bo powyżej 5 jest ciąża :) hehehehe no i później rozczarowanie. Powiem Ci szczerze że uważałam się za osobę której dużo do szczęścia nie brakuje i wszystko mi łatwo przychodziło ale in vitro nauczyło mnie WIELKIEJ pokory... No ale skoro mówicie że ciąża jest to jeszcze do pn się pociesze :) i bardzo bardzo dziękuję za słowa otuchy :)

Właśnie chciałam powiedzieć ze podziwiam dziewczyny pracujące!!❤️ Naprawde szacun! Ja poprostu niemal zasypiam na stojąco w ciągu dnia! Do tego mdłości od rana do wieczora a w między czasie żeby nie było za nudno to jeszcze dochodzą bóle głowy. Ledwo ogarniam chatę i dwa koty. A gdzie tu jeszcze praca....
Znam to moja droga doskonale. Nad domem z trudem ale panuje. Za to ponad 2 miesiące nie gotowalam w ogóle, bo nie byłam w stanie znieść tych wszystkich zapachów. Gdybym jeszcze musiała chodzić do pracy to bym chyba nie przeżyła. Zazdroszczę dziewczynom, które mogą normalnie funkcjonować.

Moze tez tak zrobie, ale dopiero jak z lekow zejde, boje sie chodzic do lekarzy z luxmedu, nie ufam im za bardzo, nie mam tam nikogo poleconego. Raz poszlam i tak mnie zbadal ze myslalam ze poronie... Chociaz panikuje za bardzo, wiem... Jestes moze z Krk i znasz dobrego lekarza z luxmedu?

Nie, ja jestem z Wrocławia. Też przeszłam przez kilku lekarzy zanim trafiłam na tego obecnego, on też mi dawał cześć skierowan na badania przed ivf żebym nie musiała wszystkich robić w klinice

reklama
Kochana jesteś ze starasz się mnie pocieszyć, tylko że ja już mam jakieś przeczucie że w pn spadnie beta tak samo się czuje jak ostatnio ale mimo wszystko bardzo Ci dziekuje
Ozis trzeba Cię do porządku przywolac.
Kobieto, wiem że to co przeszłas ostatnio to trudna sprawa. Ja też przeszłam to samo i wiem, że jest ciężko po ale...

Jest 7dpt. Ty masz betę ciążową. Poczekaj kochana i nie przekreślaj kropka. Widziałaś u motylka i u koniczynki, że było podobnie i jest teraz super. Więc zamiast się poddawać to wierz i gadaj z aniołami, żeby przyrost był i do przodu.
Trzymaj się kochana. Mam nadzieję że ten weekend jakoś pozytywnie w miarę spędzisz. Ściskam x

Do góry