reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Właśnie chciałam powiedzieć ze podziwiam dziewczyny pracujące!![emoji173]️ Naprawde szacun! Ja poprostu niemal zasypiam na stojąco w ciągu dnia! Do tego mdłości od rana do wieczora a w między czasie żeby nie było za nudno to jeszcze dochodzą bóle głowy. Ledwo ogarniam chatę i dwa koty. A gdzie tu jeszcze praca....
Ja w pracy czasami po 10 min patrzę w jedno słowo na kompie mam taki odlot. Popatrzę, popatrzę i herbatka! A tak na serio jest ciężko, szczególnie jak dojdą jakieś wyjazdy służbowe.
Kiedyś myślałam, że nawet jak bym mogła to bym nie poszła na zwolnienie. Teraz myślę już inaczej :)

reklama
Ozis trzeba Cię do porządku przywolac.
Kobieto, wiem że to co przeszłas ostatnio to trudna sprawa. Ja też przeszłam to samo i wiem, że jest ciężko po ale...

Jest 7dpt. Ty masz betę ciążową. Poczekaj kochana i nie przekreślaj kropka. Widziałaś u motylka i u koniczynki, że było podobnie i jest teraz super. Więc zamiast się poddawać to wierz i gadaj z aniołami, żeby przyrost był i do przodu.
Trzymaj się kochana. Mam nadzieję że ten weekend jakoś pozytywnie w miarę spędzisz. Ściskam x
Hehehehe dobrze ich więc tak będzie :)

Kochana naprawdę do smutna mi daleko razem z mężem uchodzimy za wesołych ludzi. Ha porostu mm tendencje do rozmyślania i analizowania jak miesiąc temu w 7 dpt miałam 6 to świętował chociaż @motylek24 i inne koleżanki mi tłumaczyły że nie wygląda to za dobrze a ja nie dałam sobie nic powiedzieć bo powyżej 5 jest ciąża :) hehehehe no i później rozczarowanie. Powiem Ci szczerze że uważałam się za osobę której dużo do szczęścia nie brakuje i wszystko mi łatwo przychodziło ale in vitro nauczyło mnie WIELKIEJ pokory... No ale skoro mówicie że ciąża jest to jeszcze do pn się pociesze :) i bardzo bardzo dziękuję za słowa otuchy :)
Prawda dziewczyny jest taka że są pewne obserwacje bet po in vitro. Bety które ja miałam nie wróżyły sukcesu. Poczytałam sporo na ten temat, nawet artykułów naukowych. Oczywiście trzeba mieć nadzieję że akurat u danej osoby będzie dobrze i znajduje się ona w 25 % populacji kobiet z niską betą zakończonej sukcesem. Czego z całego serca życzę Ozis. Kciuki za przyrosty bo teraz to one są najważniejsze:)

Znam to moja droga doskonale. Nad domem z trudem ale panuje. Za to ponad 2 miesiące nie gotowalam w ogóle, bo nie byłam w stanie znieść tych wszystkich zapachów. Gdybym jeszcze musiała chodzić do pracy to bym chyba nie przeżyła. Zazdroszczę dziewczynom, które mogą normalnie funkcjonować.
No ale jesli dobrze pamietam, to Ty mialas najpierw okropne mdlosci a poznoej dlugo te biegunki. Nameczylas sie biedna [emoji52]

Nie robcie jaj, przeciez dzieciak i tak wyjdzie kiedy mu sie zachce - wpisujcie sie w kalendarz bo strasznie sie skrocily te porody:)
Tak jest Szefowo @dżoasia [emoji16]

Zatem @Justin87 prosze o wpisanie mnie na:
03.10 - wizyta u gin prowadzacego ciaze
17.10 - usg polowkowe (uzupelnienie [emoji6])
18.12 - usg III trymestru
04/08.03 - termin porodu

Seeeeerio??? Po pepsi przechodzi biegunka...?? I to jeszcze z maka ziemniaczana??:szok:
Na biegunki [emoji6]

@Gotart sproboj zjesc banana na czczo i przepic pepsi, a potem np slaba ciepla kawe :)
U mnie jelita zyja se wlasnym zyciem i dzisiaj po dlugich negocjacjach puscilo troche od poniedzialkowej punkcji:huh:
Czuje ze dopoki nie przylezie @to bedzie slaby temat.

reklama
Do góry