@Sol na to liczę , czwarty szczęśliwyTrzymam kciuki i życzę, żeby ostatni był udany tak jak u mnie
reklama
i niech już zostanie z mamusią na 9 mcy <3Cioteczki my już w drodze po naszego ostatniego wojownika transfer mamy o 9:30 , kroplówkę z atosiban 9:00 .
To nasz ostatni transfer , oby udany
motylek24
Fanka BB :)
No widać kreseczkęTak wygląda mój dzisiejszy test, przez tel słabiej widać ale ja tam lekka kreseczki widać. Oczywiście nie jest to przysłowiowy bat ale jakiś cień się pojawia
motylek24
Wiesz jak sobie to wszystko policzyłam te procenty które były po drodze od transferu to wiem że ta ciąża to cud. Zresztą poczynając juz od mojego wieku...@motylek24 25% szans to każda z nas ma na powodzenie ivf a jednak próbujemy... 25%to bardzo dużo.
@Ela86 jak zaciążę to raczej po górach latać.nie będę, popodziwiam.kolorki z dołu Możemy w bazie soczek wypić
9:30I tak ma być! O której transfer?
Od transferu chyba nie, generalnie nic nie czulam do bety. Chociaz 2 dni po transferze 5cio dniowych mialam dziwne uklucie i to chyba byla implantacja zarodka, co by sie zgadzalo, chociaz kto wie, moglo byc nie zwiazane z tymA bole mialas od samego poczatku tzn od transferu ?
chlopkers
Powiedzialabym ze to calkiem niezla kreska a nie cien [emoji4] ktory to dpt? Kiedy beta?Tak wygląda mój dzisiejszy test, przez tel słabiej widać ale ja tam lekka kreseczki widać. Oczywiście nie jest to przysłowiowy bat ale jakiś cień się pojawia
reklama
chlopkers
Kciuki za udany przelot do bazy! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173][emoji173]Cioteczki my już w drodze po naszego ostatniego wojownika [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ transfer mamy o 9:30 , kroplówkę z atosiban 9:00 .
To nasz ostatni transfer , oby udany [emoji173]️[emoji110][emoji110]
Podziel się: