reklama
i niech już zostanie z mamusią na 9 mcy <3Cioteczki my już w drodze po naszego ostatniego wojownikatransfer mamy o 9:30 , kroplówkę z atosiban 9:00 .
To nasz ostatni transfer , oby udany![]()
![]()
motylek24
Fanka BB :)
No widać kreseczkęTak wygląda mój dzisiejszy test, przez tel słabiej widać ale ja tam lekka kreseczki widać. Oczywiście nie jest to przysłowiowy bat ale jakiś cień się pojawia![]()
motylek24
Wiesz jak sobie to wszystko policzyłam te procenty które były po drodze od transferu to wiem że ta ciąża to cud. Zresztą poczynając juz od mojego wieku...@motylek24 25% szans to każda z nas ma na powodzenie ivf a jednak próbujemy... 25%to bardzo dużo.
@Ela86 jak zaciążę to raczej po górach latać.nie będę, popodziwiam.kolorki z dołuMożemy w bazie soczek wypić
![]()
Od transferu chyba nie, generalnie nic nie czulam do bety. Chociaz 2 dni po transferze 5cio dniowych mialam dziwne uklucie i to chyba byla implantacja zarodka, co by sie zgadzalo, chociaz kto wie, moglo byc nie zwiazane z tymA bole mialas od samego poczatku tzn od transferu ?
chlopkers
Powiedzialabym ze to calkiem niezla kreska a nie cien [emoji4] ktory to dpt? Kiedy beta?Tak wygląda mój dzisiejszy test, przez tel słabiej widać ale ja tam lekka kreseczki widać. Oczywiście nie jest to przysłowiowy bat ale jakiś cień się pojawia![]()
reklama
chlopkers
Kciuki za udany przelot do bazy! [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173][emoji173]Cioteczki my już w drodze po naszego ostatniego wojownika [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ transfer mamy o 9:30 , kroplówkę z atosiban 9:00 .
To nasz ostatni transfer , oby udany[emoji173]️[emoji110][emoji110]
Podziel się: