Karolina1201
Aktywna w BB
Jak czułyscie sie po transferze ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję, że pytasz. Mam usg tutaj na miejscu 8.10 będzie to jakiś 11tc. Mam nadzieję, że dzidziuś rośnie.@Sol a co u Ciebie? Jak samopoczucie? Kiedy lecisz na usg?
Badz dobrej myśli a na test zdecydowanie za wczesnie glowa do gorySama nie wiem kiedy zrobic planowo okres powinnam miec we wtorek i boje sue ze znow sie pojawi tak jak zwykle ...
JuhuuuuuuJestem po wizycie jest pęcherzyk ma 8mm i za 10 dni powinno być serduszko❤❤❤ ta plamka na ekranie to coś pięknego i drugie zdjęcie mojego bejbika
Tak i zaczekam do tego 14 dpt o ile wczesniej nie pojawi sie nicBadz dobrej myśli a na test zdecydowanie za wczesnie glowa do gory
Każdy czuje sie inaczej jedne bolą brzuchy jajniki jak na @ i beta rośnie takźe idz zrob jutro bete i bedzirsz spokojniejszaJak czułyscie sie po transferze ?
Wow! @Ela86 wynik po prostu piękny [emoji173]Moja beta dziś 2848,8 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ To jest 15 dpt. Miałam kolejno w 9dpt 138,8 w 11 dpt 444,1 i teraz w 15 dot 2848,8. Co ona tak rośnie jak szalona? miałam podany tylko jeden zarodek...
No to są wyniki !!!!17 dpt beta 5497[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]w 9 dpt 183.5 w 7 dpt 69.6
Dajecie czadu!!!! [emoji173][emoji173][emoji173]14 dpt beta 1136,
12 dpt 370 [emoji4]
7 dpt mialas dosc wysoka czyli test tez wyszedlby pozytywnyNo to są wyniki !!!!
Warto czekać na takie chwilę [emoji173]