reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@dżoasia ale super. Gratuluje i czekamy na transfer.
Ktorych Ci tych KIRow brakuje? Mi brakuje 5 i Pasnik powiedziap ze poki jesy Bx to jest ok
Poważnie KIR Bx jest ok? Ja właśnie taki mam, jest sporo wymienionych których mi brakuje i jestem przerażona, na necie bardzo mało info o tym, więc ni jak nie idzie się uspokoić że może nie jest najgorzej, a wizyta za 2 tyg

Poważnie KIR Bx jest ok? Ja właśnie taki mam, jest sporo wymienionych których mi brakuje i jestem przerażona, na necie bardzo mało info o tym, więc ni jak nie idzie się uspokoić że może nie jest najgorzej, a wizyta za 2 tyg
Ja mam BX. Brakuje mi 5.
Pasnik popatrzyl i powiedzial ze ok.
Ja sie na tym zupelnie nie znam. Polegam na tym co on mowi.

zburzyłaś mi teraz podstawy wiedzy :p Bo ja zewsząd słyszałam, że aa to samo zło, chociaż i z takimi dziewczyny zaciążały i udało się rodzić :/ No nic, czekam na info od wujka. Dzięki za ładną rozpiskę:)
Sorry:)wlasnie to sa te podstawy ktore tez mam , ze AA to w tym calym syfie wygrana na loterii:)

Do pierwszej bety i drugiej. Byłam pewna w dniu spodziewanej @, że dostanę...
Nie znam dokładnie Twojej historii. Lekarz nie zalecał lekow typu nospa? (Choc nie powinno się ich brać w ciąży...)
Pierwszy transfer zakończony ciąża biochemiczna, i zaraz za ciosem zdecydowałam się na drugi transfer blastocysty w kolejnym cyklu, jestem na cyklu sztucznym. U mnie nie drozne jajowody poza tym niby wszystko ok. No spy nie bo jak powiedział to tylko na głowę :) biorę flamingi niby to pomaga :)

reklama
Pierwszy transfer zakończony ciąża biochemiczna, i zaraz za ciosem zdecydowałam się na drugi transfer blastocysty w kolejnym cyklu, jestem na cyklu sztucznym. U mnie nie drozne jajowody poza tym niby wszystko ok. No spy nie bo jak powiedział to tylko na głowę :) biorę flamingi niby to pomaga :)
Flamexin :)

Do góry