reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie mOżna Ale ze względu a brak kasy to było ostatnie podejście. Nie mam już na nowa procedurę
Zdaje sobie sprawę ze kasy moze brakować mnie tez koszta przerażają. I to tez nie sprawiedliwe że jednym walą tyle kasy na dzieci a inne muszą wydac majatek zeby je mieć.
A ile masz lat? Może troszkę odpocznij od wszystkiego i spróbujcie jeszcze uciułac na kolejne podejscie. Albo pomyslcie o adopcji zarodka(nie wiem czy to dla Was wchodzi w gre) Sa rozne opcje tylko nie kazda dla każdego.

reklama
Wow, piękny wynik, początkowe usg chyba nigdy ni jak się ma do punkcji, Twoja sytuacja to mega kosmos, że skrajności w skrajności. A jak z tą hiperka? Wykluczona?
Niewykluczona, dostalam dostinex na 7dni, ta doktorra co robila dzis punkcje jak zobaczyla e2 z soboty to od razu powiedziala ze transferu swiezego niet. Jakby sie cos dzialo to mam dzwonic.

Moja dzisiejsza Beta

633❤️❤️❤️❤️

ożesz w mordę!!!!! Ależ wynik boski!!!!!!!

@dżoasia no piękne te jajca !!!! Niech się zapładniają!!!!

@lama70 współczuje :( Ściskam mocno.

Dziewczyny pytanie trochę z innej beczki-w jakiej dawce relanium jest bezpieczne?
Jak to się przelicza na konkretną wagę?
Chyba muszę mojej mamie podawać bo nie radzi sobie z nerwami :(
No jak bym miała mało problemów...

reklama
Kobitki właśnie odebrałam winik ALLO MLR 6%hamowania, macie pojęcie czy ty dobrze czy źle? Mój lekarz do 8pazdziernika na urlopie, nie mam się kogo poradzić

Do góry