lafantynka
Fanka BB :)
Do mnie tez się jakiś grzybol przypalental!!! A fe! Jestem drugi dzień na globulkach i już czuje poprawę! Właśnie doktorek mowil ze niektóre babeczki tak maja ze wyleczą i zaraz od nowa się pojawia niestety! I to wcale nie z braku higieny broń boze! Mowil żeby używać dobrego płynu do higieny intymnej i żeby nie używać papieru tylko po każdym korzystaniu z toalety zrobic podchlapke i wysuszyć ręcznikiem. A pozatym ze w ciazy temperatura ciała jest wyższa, zdarzają się jakieś upławy itp. itd. I stad te dziadostwo! A dodatkowo jeszcze używamy tych różnych dowcipnych tabletek. Trzeba przeboleć.. a no i mowil jeszcze żeby majtasy luźne nosić a po domu to najlepiej bez@Mieciu85 bardzo się cieszę, że wszystko donrze. [emoji8][emoji8][emoji8]
Dziewczyny, chyba oszaleję, w środę wzięłam ostatnią globulkę na grzybka a dzisiaj znowu swędziawka. W piątek badania wyszły w porządku, z moczu bakterii żadnych nie ma, życie seksualne dla mnie nie istnieje, łazienka często myta, ręczniki prane w 90 stopniach, korzystam w domu z toalety a to już trzeci raz z rzędu jak mam grzybka. :/ Od kilku dni męczy mnie przeziębienie, może to od tego? Te akcje z grzybkiem zaczęły się po odstawieniu medrolu, którego nie biorę już chyba ponad miesiąc. Czy to mogą być jeszcze skutki odstawienia sterydu?