lafantynka
Fanka BB :)
Hihi Niespodzianka tez słodko!!! A u mnie mój em wypalił kiedy będzie wiadomo kto w brzuszku mieszka, doktorek się zaśmiał i pokazał na ekranie siusiaczka( naprawde było tak bardzo widoczne ze sama w szoku byłam!!!) i powiedział ze cipka tak nie wyglada! Ale naprawde dokładnie go oglądał! Muszę przyznać. Mi najpierw robił dopochwowe, później przez brzuszek ale nie wiele było widac i później jeszcze raz od środka! Także troszkę sobie pooglądałam tego mojego maluszka ale już tesknie!! Teraz 3/10 ide na badanie piersi to poproszę żeby chociaż na sekundę zerknąć czy wszystko okej u bobasa bo taka podgladowa wizytę mam dopiero 11/10! Wieczność...Nie kochana, dalej dopochwowe, ale w przyszla srode juz bedzie przez brzuszek . Myslalam, ze moze beszie robil juz przez brzuch ale moze chcial tez ten krwiaczek skontrolowac to tak moze bardziej widac, a moze tez usg nie maja jakoegos super bo to polski lekarz, ktory w weekendy w uk przyjmuje wiec moze ten sprzet nie najnowszy tez. Ja nie moge uwierzyc, ze u ciebie juz wiadomo jaka plec, super! My sie chyba nie bedziemy dowiadywac, moj chce, ale ja jestem za niespodzianka wiec go przekonuje, zeby nie pytac