@annemarie gratuluję bety jak jest z cb? Czy wtedy dochodzi do implantacje czy nie? Jestem 2 dpt i mam takie same objawy jak ostatnio takie lekkie skurcze i ból w plecach od razu od dnia transferu pomimo tego że biorę lek flaxemine ... No spe i relanium i magnez wcześniej tego nie miałam. Tym razem też miałam ah i eglue. Do tego od rana mnie cos ko pępka rwie tak lekko ale zdarza się. Jestem załamana bo pewnie znowu będzie to samo
reklama
annemarie
Fanka BB :)
PieknieMax!! Super!!! Gratulacje! I odrazu milsza niedziela! Chociaż deszcz pada
Pani ciaza , pse pani rozwija sie wzorowo
lafantynka
Ja na początku bardzo chciałam dwa bo wiadomo większe szanse ze chociaż jeden zostanie. Ale doktorek się nie zgodził i podano jeden a dwa pozostałe wyładowały na lodowisku. No i teraz po czasie jak sobie o tym mysle to wzięłabym jeden a drugi zamroziła w 3 dobie. Może dlatego ze mi właśnie z mrozaczka się udało..Dziewczynki Kochane, tak dużo produkujecie postów, że nie nadążam absolutnie mimo wysiłków... Nie wiem jak wy to robicie, że jesteście na bieżąco.
Ja mialam w nocy burzę mózgu przez sen... I obudziłam się z pytaniem - skoro są w porywach 2 pęcherzyki, to przy optymistycznych wiatrach będą 2 zarodki. Zakładając najbardziej optymistyczny scenariusz, to w której dobie byście zabrały? W 3? Bo ja czuję, że to lepsze rozwiązanie niż trzymanie na na szkle do 5 doby. I ile byście zabrały? Oba? Pojedynczo? Przy 2 zarodkach skłaniam się do przyjęcia obu do brzuszka, aby były blisko serduszka, bo to zawsze lepsze z tego co czytam... Przy jednym to w ogóle nie mam wątpliwości, aby hodowla trwała tylko do 3 doby. Muszę to sobie wszystko poukładać w głowie.
annemarie
Nie wiem czy mozna cokolwiek powiedziec 2 dpt , jesli jeszcze implantacja sie nie zaczela , albo jwszcze potrwa zanim sie zakonczy.Za duzo myslisz kochana o tym co bylo i juz sie niepotrzebnie nastawiasz ze znowu bedzie to samo.Przy cb do poronienia dochodzi przed zagniezdzeniem albo krotko po implantacji. Ale o czym ty wogole myslisz...gadaj do brzucha, herbatka, giry pod kocyk i mysl pozytywnie@annemarie gratuluję bety jak jest z cb? Czy wtedy dochodzi do implantacje czy nie? Jestem 2 dpt i mam takie same objawy jak ostatnio takie lekkie skurcze i ból w plecach od razu od dnia transferu pomimo tego że biorę lek flaxemine ... No spe i relanium i magnez wcześniej tego nie miałam. Tym razem też miałam ah i eglue. Do tego od rana mnie cos ko pępka rwie tak lekko ale zdarza się. Jestem załamana bo pewnie znowu będzie to samo
annemarie
Pieknie
Pani ciaza , pse pani rozwija sie wzorowo
To bylo oczywiscie odnosnie Bety Eli 86, sie jakos glupio wkleilo
Bo zazwyczaj dziewczyny nie mają objawow i beta wychodzi a ja od razu mam jakieś gowniane skurcze czy bóle nie umiem tego określić, cycki mnie bolą od progesteron chyba już ze dwa tygodnie.Nie wiem czy mozna cokolwiek powiedziec 2 dpt , jesli jeszcze implantacja sie nie zaczela , albo jwszcze potrwa zanim sie zakonczy.Za duzo myslisz kochana o tym co bylo i juz sie niepotrzebnie nastawiasz ze znowu bedzie to samo.Przy cb do poronienia dochodzi przed zagniezdzeniem albo krotko po implantacji. Ale o czym ty wogole myslisz...gadaj do brzucha, herbatka, giry pod kocyk i mysl pozytywnie
Bezpośrednio po transferze leżałam dokładnie 15 min, Ok 12.30 byliśmy w domu i położyłam się na kanapie ale jak zobaczyłam jak mój mąż się bierze za gotowanie to wstałam o 18 już mnie tak nosiło, ze poszliśmy na spacer tak na 40 min, w kolejnym dniu tez byliśmy na spacerze i to takim z mini górka, w pt łaziłam po galerce ze 4 h, w sb odrobine sprzątałam i była z M na zakupach, w nd pojechaliśmy w odwiedziny do taty 70km od krk, pn-czw mieliśmy gości i w pn zwiedzaliśmy z nimi krk, w kolejnych dniach byliśmy na grzybach i na spacerze, w pt byłam w pracy normalnie (od 10 się nie mogłam skupic bo beta wyszła mega) No i tak zleciało napisałam tak szczegółowo, żeby pokazac, ze właściwie robiłam wszystko poza piciem alko, sportem No i sexem A i poza pt nie chodziłam do pracy, bo mam stresująca wiec odpuściłam. Myśle, ze warto żyć w miarę normalnie, bo inaczej się zwariuje w tym wyczekiwaniu testowania.A po transferze leżałaś chodziłas jaki tryb życia prowadziłaś?
lafantynka
WiadomkaTo bylo oczywiscie odnosnie Bety Eli 86, sie jakos glupio wkleilo
lafantynka
Lubie to!! Dokładnie giry pod kocys i myśl pozytywnie! Popieram!Nie wiem czy mozna cokolwiek powiedziec 2 dpt , jesli jeszcze implantacja sie nie zaczela , albo jwszcze potrwa zanim sie zakonczy.Za duzo myslisz kochana o tym co bylo i juz sie niepotrzebnie nastawiasz ze znowu bedzie to samo.Przy cb do poronienia dochodzi przed zagniezdzeniem albo krotko po implantacji. Ale o czym ty wogole myslisz...gadaj do brzucha, herbatka, giry pod kocyk i mysl pozytywnie
reklama
Ja miałam w sumie na początku takie jakby pulsowanie w brzuchu nie wiedziałam do końca czy to są skurcze czy co to jest (może masz to samo?) cycki tez mnie bolą, jak na okres. Ogólnie rozumiem Twój stres bo ja tez wypatrywałam objawow, zamartwialam się, czytałam internety na temat objawow implantacji/poronienia i innych cudów, ale trzeba sobie chyba dać powiedzieć, ze na tak wczesnym etapie nie ma objawow pewnych ani wte ani wewte. Natomiast pozytywne myślenie na pewno pomaga! Wiec głowa do gory!Bo zazwyczaj dziewczyny nie mają objawow i beta wychodzi a ja od razu mam jakieś gowniane skurcze czy bóle nie umiem tego określić, cycki mnie bolą od progesteron chyba już ze dwa tygodnie.
Podziel się: