reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja jestem w Bocianie w Warszawie. Długo czekałam na telefon i w reszcie sama zadzwoniłam, bo już się nie mogłam doczekać, ale dostałam dokładne informacje i nawet poprosiłam o powtórzenie, czy dobrze zrozumiałam i bez problemu powoli zostało mi wszystko wytłumaczone.
Ja w poprzedniej procedurze też tak miałam... teraz to jakaś porażka :/
Ale już dziewczyny nie chce Wam zaśmiecać forum moim dzisiejszym nerwem :/

reklama
No tak nie można do końca napisać że klinika jest słaba. Ja i moja współtowarzyszka z transferu jesteśmy w ciąży, obie ze sporymi problemami. Ja stara a jej podali murolę bo w piątej dobie zarodki były słabe. Obydwie pierwszy transfer. Atmosfera w klinice też jest miła. Na pierwszy raz uważam klinika idealna. Ceny mają dość niskie co takze ma znaczenie. Minusem jest zbyt duża liczba pacjentek i powoli robi się tam tłoczno. Przez co jak widać są sytuacje których być nie powinno.
Ja też jestem bardzo zadowolona z Bociana ale w Warszawie. Jak tylko wchodzę to nawet się nie przedstawiam. Dziewczyny są super. A jeśli chodzi o mojego doktora to wybitny lekarz z 30-letnim doświadczeniem w leczeniu niepłodności. Zajmuje się in vitro od chwili wprowadzenia metod IVF w Polsce. Jest bardzo ciepłym człowiekiem i ufam mu bardzo. Zawsze na koniec wizyty prosi o pytania i wszystko wyjaśnia.

hehe dobrze, że sama nie narzekam :p Pisz co Ci leży na wątrobie, wiadomo, że nie zawsze jest super kolorowo, raz na wozie raz pod wozem :oo2:
Aska jak ja nie pamiętam kiedy Ty narzekalas???? :p
Chyba Ci się to śniło :p
Reasumując dzjewczyny - ja z kliniki do dzisiejszego telefonu pana embriologa też byłam zadowolona i mam nadzieję że wyczaruja mi ciążę i zapomnę o tym telefonie :)

reklama
Do góry