reklama
Niezapominajka2018
Fanka BB :)
SuperZapłodniła się! W poniedziałek mam jechać na transfer
gosia321
Lekarz skwitowal to tak jak nie mam co zrobic z kasa to oni moga mi zrobic obserwacje pod embrioscopem ale nie ma to %przelozenia w rozwoju zarodkow u nich w klinice. A tez malo nie kosztowalo bo jak dobrze pamietam chyba 1200zlGosia czemu Ci to odradzano???
gosia321
A badalas w tych samych godzinach ?3 dpt progesteron 34.60
5dpt progesteron tylko 12.
Jejku Czemu mi tak spada?
gosia321
Wiem tez tak mowilam ale lekarz skutecznie przekonywal ze nie jest to potrzebne no nic posluchalam i na szczescie nie musialam zalowac decyzji bo z 12 zarodeczkow zostalo 6 blastek. Moze byloby ich wiecej ale teraz juz nie bede gdybac wazne ze Oliwia siedzi w brzuchu [emoji7][emoji7]Dlaczego odradzano? To najlepsze co moze byc
edloteh
Jakie piękne [emoji7] oddaj mi trochę [emoji51][emoji6]Endo 13,5 mm dr mówi, że dla niej super
annemarie
Nie zgodze sie z tym nigdy( to nie atak Gosiu), zobacz jakie to ma u mnie przelozenieDla nich to moze i marny interes bo musieliby spojrzec prawdzie w oczy i odrzucic chore zarodki.Przez co robiliby o wiele mniej transferow.A ciezko powiedziec pacjentce ze np z 8 zostaja 3 bardzo wysokiej klasy.Wielu parom oszczedzilo by to transferow bez konca.Lekarz skwitowal to tak jak nie mam co zrobic z kasa to oni moga mi zrobic obserwacje pod embrioscopem ale nie ma to %przelozenia w rozwoju zarodkow u nich w klinice. A tez malo nie kosztowalo bo jak dobrze pamietam chyba 1200zl
gosia321
Czyli wrzesien w zlobku zakonczony 5 dniami zdrowka dla maluchow i cudownego swietowania 1 roczku jak to szybko zlecialo pamietam jak jechalas do szpitala [emoji179][emoji179]Z kataru zrodzilo się zapalenie ucha, antybiotyk itd. Pomału zdrowiejemy, w tym tygodniu rehabilitacja, w piątek urodziny maluszków-organizacyjnie ciężko hahaha
3dpt gadałam o 9.45A badalas w tych samych godzinach ?
A 5dpt badalam 9.20
Ale fakt inne labo
reklama
annemarie
Rownie dobrze moglo ich byc mniej. Najwazniejsze ze sie udalo.Wiem tez tak mowilam ale lekarz skutecznie przekonywal ze nie jest to potrzebne no nic posluchalam i na szczescie nie musialam zalowac decyzji bo z 12 zarodeczkow zostalo 6 blastek. Moze byloby ich wiecej ale teraz juz nie bede gdybac wazne ze Oliwia siedzi w brzuchu [emoji7][emoji7]
Podziel się: