reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Lawendowy_sen - obrazek śliczny :).... pięknie byłoby gdyby się spełnił. Mi kiedyś wywróżono dziewczynkę ( a ktoś drugi innym razem dziecko - niespodziewane). Oby to były prorocze słowa. Ehhh... Się rozmarzyłam. No, ale w końcu marzenia trzeba spełniać i właśnie to staram się robić :)

reklama
Babki poszalałyście normalnie. 11 stron?? A nie było mnie tylko parę godzin.

Witam nowe invitrówki.

Hola przede wszystkim Tobie gratulacje!! Piękna beta.

Tak a propo liczyłam właśnie kiedy miałabym termin testowania gdyby w miarę poszła stymulacja i inne rzeczy, no i jeżeli dobrze liczę wychodzi mi około 6 grudnia :).... piękny byłby prezent gdyby się udało na Mikołaja :)

Brrr... ale zimno na dworze. Wróciłam właśnie z psiakami i .... o rany ale wpisów na forum, że nie nadążam :)

To może przedstawię też swoje potwory
Zobacz załącznik 513040

Zobacz załącznik 513041

I to tylko 4 z 6 sztuk :)

pełna_nadziei83
- no chyba parę testów zostawiłam dla silnie potrzebujących. A najbardziej mnie rozbawiła odpowiedź farmaceutki na moje pytanie jaką czułość ma test - uwaga odp:"jest bardzo łatwy w wykonaniu"
Alegoria83 - i chyba tak zrobię, 10-11 dzień, w razie czego powtórzę jeszcze w 14 dniu tak dla przyrównania :)
Kinga_1 - zamrożonych jest 8 (w tym większość na poziomie 6-8 komórek). Nie znam się na wynikach, nie moja specjalizacja, ale też myślę że spory żłobek na zimowisku został. Wiem, że dużo zależy od myślenia, ale to nawala kiedy mam za dużo wolnego i różne myśli zaczynają mi napływać do głowy.

Kinga zobaczysz,że będzie prezent
yes2.gif
... moje święta będą z zastrzykami, ale wierze,że kolejne spędzimy już z naszymi maluszkami :-)

Oj dużo pozytywnych fluidków dzisiejszy wieczór przynosi
Hola, pełna_nadziei gratulacje!:tak:
Czytam i kobitki sama nie wiem - transfer miałam w sobotę 3.11 a juz jutro lekarz zlecil kontrole i pierwsza bete...czytajac wasze posty widze ze wy macie te badania troszke pozniej. Ja mam wyznaczone kontrole 6.11, 9 i 14.11. Oczywiście ufam ze beta bedzie cudnie wysoka!Ale moje piersi i podbrzusze wysylaja sprzeczne informacje,bola i przestaja na przemian...ot po prostu świruję ze stresu

Sylwia fajne masz psiaki, ponoć zawsze można poznać szczęśliwego psa po tym jak śpi :-)

mi w aptece na temat testów powiedziała pani,że wszystkie są takie same :laugh2::laugh2:

reklama
Magdalena to dobrze,że masz werifikacje, wtedy lekarz powie,czy masz dobrą dawkę leków, ja nie miałam takiej kontroli i bardzo mi się to nie podoba

Do góry