reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To i ja się pochwalę swoim zwierzakiem jak już seria poszła :-)
Tu moja psina jak była malutka

13058_105740279437405_3800460_n.jpg

a tu już dorosła kobitka
166432_195318683812897_1256621_n.jpg

retiolandia i o to chodzi:-). jesteś dzielną kobietą i dasz radę . w kocu po to tu jesteśmy żeby jak którejs jest żle to żeby mogla sie wyplakać w klawiaturę ale tylko przez chwilę, a potem " pozytywne myślenie".

Sylwia1985 - masz sporo mrozaczków ( aż 10 :szok:), masz 2 maluszki w sobie, to teraz pozytywne myślenie, a nie narzekanie. Bo dostaniesz klapsa ;-) Ciesz się z tego i myśl pozytywnie, a będzie dobrze. Zobaczysz.

Retiolandia - wszystko u Ciebie będzie dobrze, zobaczysz. Zacznij myśleć pozytywnie. Nie dołuj się. Masz piękną betkę i usg kolejne będzie super pozytywne. Zobaczysz.

lawendowy ale to od jednego lekarza przecież. no to chyba wie co robić żeby pomóc Tobie i Twoim okruszkom nie zaszkodzić:tak:

Retiolandia a wiesz, że w przyszłym roku w trójkę świętujemy 4 października?
biggrin.gif
ja mam swoją rocznicę ślubu, a Ty i Elala rocznicę połączenia maluszków z Mamusi brzuszkiem, nie ma innej opcji -wszyskie trzy obchodzimy 4 października i to hucznie :-)

Lawendowy_sen - to masz niezłą kolekcję leków, ale skoro właśnie na regulację hormonów i lekarz ci zalecił, to powinnaś brać, bo wręcz pomogą maluszkowi, a nie zaszkodzą.

A propo kupiłam dzisiaj winko sobie - Porto Tawny - Taylor's. Pychotka. Niestety w Polsce jest mega drogie. W Portugalii w porównaniu z cenami w Polsce jest mega tanie. Jakby ktoś nie pił to niech spróbuje. Polecam. Od razu jednak ostrzegam, że to takie mocniejsze winko, bo porto.

reklama
Do góry