reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jejku dziewczyny ale Wy duzo leków bierzecie, masakra:szok: one wszystkie, naprawde są potrzebne?? Ja mam tylko Crinone żel dopochwowy z progesteronem i to wsio:eek: Nie wiem czy to dobrze czy źle???

gotadora - o pozycjach spania moich psów to mogłabym już książkę napisać. Szczególnie boksery są takie fikuśne :-D

agapl13 - to stała poza aresa. Nauczył się spać tylko w tym fotelu jako szczeniak, kiedy już się nie mieścił w nim, zaczął właśnie sypiać w takiej pozie. Zazwyczaj jednak oprócz wiszącej głowy, wiszą także łapska i o dziwo jeszcze nigdy nie spadł z fotela :)

Ja mam lutinusa także - ale w dawce 4x1, a oprócz tego progynova 3x1, encorton 1+0,5, folik 1x1, a antybiotyk właśnie się skończył :)

Ostatnia edycja:
lawendowy sen Tobie życzę takiego widoku:

182552_349210225175934_582046409_n.jpg

Magdalena no tak bo to progesteron, tylko lepiej się wchłania, bo w żelu. Ale chodzi mi o to, ze wy tyle tych leków macie, a ja tylko ten żel...:eek:

Roxii, ja o żaden lek nie prosiłam, bo nawet nie wiedziałabym o co dokładnie miałabym prosić. Mi dr sam zalecił, więc grzecznie biorę.
w Invikcie nie dostałam nic, poza luteiną podjęzykowo. Co kraj to obyczaj, a raczej co klinika:-D

ja jeszcze biorę oprócz Lutninus 3x1, to Duphaston 3x1 i Folik 2x1.

Sylwia mój Boksio też ARES :) tylko że blondyn i też kocha spać w najbardziej niewygodnych-dla naszych oczu- pozycjach,jak to boksery... ;)

Roksii - ja też uważam, że co klinika to inny sposób leczenia. Z tego co rozmawiałam z kilkoma osobami po novum, ten zestaw leków to standard u nich po transferze

Zobacz załącznik 513076

Doniemika widocznie to imię pasuje do bokserów :) Chociaż daleko im do wojowników :)

reklama
Hej:) od jakiegos czasu czytam wasze wpisy na forum i postanowilam rowniez sie zarejestrowac na forum, fajnie , ze sa takie miejsca gdzie mozna o tym szczerze porozmawiac, bo czasami nawet rozmowy z najblizszymi sie sa takim wsparciem jak na forum. Juz dwa razy mialam in vitro, za pierwszym razem nie doszlo do zagniezdzenia zarodka, za drugim bylam w ciazy do 13stego tygodnia.... Teraz czekam na transfer zamrozonych...pozdrawiam was wszystkie!

Do góry