reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zobacz załącznik 899860 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Nie mogę spać i pomyślałam że wejdę na forum ,poczytam co tam u Was a tu takie piękne zdjęcie Mnie wita [emoji170]Jesteś moją wielką wojowniczką. Tak ogromnie podziwiam Cię za upór i walkę . Nie zniosłabym tyle co Ty... Chce Ci gratulować ale się boje wiec trzymam cały czas kciuki. Kochana niech to będzie ten maluszek [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]

reklama
Odebrałam wyniki i jest ok. Nie ma białka w moczu, nie ma przeciwciał (któraś pytała mnie o to czy robiłam allo przeciwciala, otóż robiłam ale znałam to pod nazwą odczyn coombsa, dzisiaj badanie powtórzyłam. :) ), toxo igg i igm ujemne, tsh w normie, żyć nie umierać. Tylko trochę hemoglobina i hematokryt poniżej normy. :(
Mam nadzieję, że nie będę musiała suplementować żelaza.
Żeby nie było zbyt różowo, to się podziębiłam, gardło i głowa mnie bolą, leżę i kwiczę.

Dziękuję za Wasze dobre słowa. :*
Nogi dalej jak u hipci, chyba trzeba się przyzwyczaić. ;)
Ufff no to kamien z serca [emoji173][emoji173]

Dziewczyny gdzie robicie betę żeby wynik był jak najszybciej? Jestem z Krakowa, robiłam raz w alab i wynik był dopiero o 18 a widzę, ze udaje wam się mieć koło południa. Strasznie już panikuje, dziś wydaje mi się, ze na pewno nic z tego nie będzie :( bolą mnie piersi jak na okres i w ogole jakoś tak byle jak... buuu
Diagnostyka w Zeromskim. Wyniki bety sa bardzo szybko [emoji4]

Edit: ale widze ze Asia Ci juz napisala [emoji4]

Ostatnia edycja:
:D :D :D OGŁOSZENIE PARAFIALNE :D :D :D
Kto chętny ja kawę/sok/wino w sobotę gdzieś w Krk? Bo my z @Kurcia coś tam kminimy odnośnie takiegoż wydarzenia :D
@Margit2018 @Vorreiavereunbimbo @chlopkers @adansonia @Felia? @Never give up Ty się wybierasz teraz w weekend czy coś pomieszałam?:oops: @Ela86 ?
O kim zapomniałam? Ktoś będzie przejazdem? Przelotem? :D Dawajcie znać kobitki :)
Asia, a o ktorej planujecie? Bo ja mam kurde ok 16-18 urodziny przyjaciolki (ma dac jeszcze znac na ktora dokladnie mamy przyjechac). Ale, jesli sie uda, to choc na chwile bym bardzo chetnie wpadla [emoji4] napewno bede w sob jakos w ciagu dnia jeszcze kupowac prezent, wiec bede w miescie [emoji4]

Martuśka a ty w ciąży odstawiłaś całkowicie metforminę? Masz IO? pcos? Jakie wskazania do tego? Ja teraz biorę, ale chciałabym też w ewentualnej ciąży - na świecie to normalnie funkcjonujący lek, tylko pl jakaś za murzynami. A jest mnóstwo opracowań nt zapobiegania wczesnym poronieniom itp...
No mam niby io ale rąk naprawdę nie robiłam krzywych tyłka na czczo podwyższone homa miałam ale kazał odstawić że względu na to że z tym łatwiej zajść a cukrzycy nie mam

Asia, a o ktorej planujecie? Bo ja mam kurde ok 16-18 urodziny przyjaciolki (ma dac jeszcze znac na ktora dokladnie mamy przyjechac). Ale, jesli sie uda, to choc na chwile bym bardzo chetnie wpadla [emoji4] napewno bede w sob jakos w ciagu dnia jeszcze kupowac prezent, wiec bede w miescie [emoji4]
Wszystko jest do ustalenia, ja wlasnie ide do pracy wiec mam nadzieje ze cos wymyslicie, dostosuje sie:) tylko jeszcze w poludnie mam wizyte w ciechocinku.

Duuuzo dobrej energii i pieknego dnia dziewczynki:) powodzenia komu trzeba!

Tak jak we mgle ale mąż pracownicy pracował w niemczech i tam był ubezpieczony zabieg robił w polsce. Niemiecka strona kontaktowała się z nfz i miał zabieg na ubezpieczenie. Spróbuje w poniedz zadzwonic do nfz i ci powiem chyba że dziewczynki coś napiszą. Belgia?
Tak Belgia
Pewnie refundacja moja nie wchodzi w grę
Ale zawsze lepiej chociaz trochę taniej
Teraz nie dość ze hotele , podróże i te leczenie to dużo kasiuty

reklama
Słuchajcie chciałabym zrobić badania takie świeżo żebym mogła pojechać do Novium
Oczywiście babka kazała zrobić w danym cyklu i niektóre badania ważne sa w jakiś odstępstwie
Może któraś robiła i może doradzic dodam ,ze jestem w 2 dc
Amh(2-3 dzień cyklu czyli chyba dobrze byłoby zrobić teraz? ) FSH,prolaktyna na czczo,progesteron, glukoza,insulina ,FSA,różyczka ,cytologia, usg piersi i te ANA od Pasnika
Da się to pogodzić czy musze robic w innych dniach niż miesiączka?

Do góry