reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam Was. Krew oddana, czekam na wynik, powinien być za ok godzinę. Dzisiaj 8dpt trzydniowego zarodka. Pani powiedziała, że na betę może być jeszcze za wcześnie. Wczoraj przed snem poryczałam się. Siedzę i czekam jak na skazanie :sad:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dzięki za wszystkie kciukasy! Krew oddana, wynik o max 12. Trzymam kciuki za pozostałe 3 dzisiejsze wojowniczki:) chyba, ze jest nas dziś jeszcze więcej? :) ja mam chwilowo taka jakby głupawkę, jakby mi odpłynął cały stres, muszę korzystać bo Ok 12 na bank powróci ze zdwojona siła!

A ja miałam wyrzuty sumienia, że zazdrościlam mojej przyjaciółce że w ciągu 2lat urodziła dwójkę dzieci i to w pierwszym cyklu starań, raz ok, ale drugi już mnie zdenerwował i czułam się z tym źle, że wogole mogłam poczuć coś takiego ...
Myślę że to normalne. Smutne, ale normalne. Staramy się długo i zadajemy sobie pytanie dlaczego to ja nie mogę. Myślę że dużo dziewczyn miała chociaż raz podobne myśli

reklama
Niby panuje angina, ja staram się unikać dzieci przedszkolnych ale wszędzie w sumie można złapać jakiś badziew :(

No właśnie mega zimno nawet pod kocem :p ja pije teraz herbatę z lipy bo już wszystko przetestowałam i nic nie działa na to gardło :/
Jak tam dzisiaj?
Dzisiaj gorzej mnie boli gardło niż wczoraj, w ruch poszły woda z miodem i cytryną, na szczęście nie mam gorączki. Muszę doczytać, czy można płukać solą emską w ciąży.

Do góry