reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

9dpt blastocysty 5AB wiec jutro musi być wiadomo czy w prawo czy w lewo... ale się boje! Dzięki za ciepłe słowo, w takim razie jak coś to na smutno tez dołączę, a póki co postaram się nie zwariować do jutra ;)
Trzymam moooooocne kciuki, żeby się udało!! Ty z macierzyństwa, tak? u kogo jesteście (bo nie pamiętam:p)?

reklama
Martuśka a ty w ciąży odstawiłaś całkowicie metforminę? Masz IO? pcos? Jakie wskazania do tego? Ja teraz biorę, ale chciałabym też w ewentualnej ciąży - na świecie to normalnie funkcjonujący lek, tylko pl jakaś za murzynami. A jest mnóstwo opracowań nt zapobiegania wczesnym poronieniom itp...
Ja mam hiperinsulinemię, tzn nieadekwatne wyrzuty insuliny, i mój endokrynolog mówi, że mam brać do ewentualnego 12 tygodnia...

Trzymam kciuki za Twoja Betę!!! W takim razie czekamy na info już o 9 :) gdyby nie te piersi to może udałoby mi się wykrzesać więcej optymizmu a tak ciężko uwierzyć, ze to nie okres choć wiem, ze dziewczyny bolą a bety wychodzą piękne!
Jakby co okres i tak sam nie przyjdzie jak nie odstawie leków. Ogólnie ja nie mam okresu bez wspomagaczy. Dam znać. Dzięki

Agonia❤️(Skad ten nick?:sad:)
Ba USG sie niestety nie znam, ale jak tak dalej bede na nie latac to moze w koncu cos tam zobacze:)
Sporo osób na mnie zamiast Gosia woła Gonia a że nick był zajęty to dodałam pierwszą literkę nazwiska. Wiem że dziwnie się kojarzy ale przynajmniej jest nietypowo:D:D:D:p:p:p nawet M jak przysnę a ktoś się o mnie pyta w żartach odpowiada że to już agonia ostatnie stadium i worki szykuje  :p:p:p
Z niego jest straszny jajcarz więc wszyscy pękają ze śmiechu.

Trzymam moooooocne kciuki, żeby się udało!! Ty z macierzyństwa, tak? u kogo jesteście (bo nie pamiętam:p)?
Dziękuje :) nie możesz pamiętać bo nie mówiłam :p jestem w parens i chyba tym samym należę do mniejszości... czytałam tez sporo niepochlebnych opinii o parens co mnie troszkę martwi, choc osobiscie póki co nie mam się do czego przyczepić.

Sporo osób na mnie zamiast Gosia woła Gonia a że nick był zajęty to dodałam pierwszą literkę nazwiska. Wiem że dziwnie się kojarzy ale przynajmniej jest nietypowo:D:D:D:p:p:p nawet M jak przysnę a ktoś się o mnie pyta w żartach odpowiada że to już agonia ostatnie stadium i worki szykuje  :p:p:p
Z niego jest straszny jajcarz więc wszyscy pękają ze śmiechu.

To jednak z Gosia zostane ,Agonia mi sie zle kojarzy:p

reklama
Dziękuje :) nie możesz pamiętać bo nie mówiłam :p jestem w parens i chyba tym samym należę do mniejszości... czytałam tez sporo niepochlebnych opinii o parens co mnie troszkę martwi, choc osobiscie póki co nie mam się do czego przyczepić.
Najważniejsze to dobrze się czuć w tej gdzie się jest i mieć zaufanie do lekarza. A jakie u was wskazanie do ivf?
Kciuków nie puszczam :*

Do góry