reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

9dpt blastocysty 5AB wiec jutro musi być wiadomo czy w prawo czy w lewo... ale się boje! Dzięki za ciepłe słowo, w takim razie jak coś to na smutno tez dołączę, a póki co postaram się nie zwariować do jutra ;)
Trzymam moooooocne kciuki, żeby się udało!! Ty z macierzyństwa, tak? u kogo jesteście (bo nie pamiętam:p)?

reklama
Martuśka a ty w ciąży odstawiłaś całkowicie metforminę? Masz IO? pcos? Jakie wskazania do tego? Ja teraz biorę, ale chciałabym też w ewentualnej ciąży - na świecie to normalnie funkcjonujący lek, tylko pl jakaś za murzynami. A jest mnóstwo opracowań nt zapobiegania wczesnym poronieniom itp...
Ja mam hiperinsulinemię, tzn nieadekwatne wyrzuty insuliny, i mój endokrynolog mówi, że mam brać do ewentualnego 12 tygodnia...

Trzymam kciuki za Twoja Betę!!! W takim razie czekamy na info już o 9 :) gdyby nie te piersi to może udałoby mi się wykrzesać więcej optymizmu a tak ciężko uwierzyć, ze to nie okres choć wiem, ze dziewczyny bolą a bety wychodzą piękne!
Jakby co okres i tak sam nie przyjdzie jak nie odstawie leków. Ogólnie ja nie mam okresu bez wspomagaczy. Dam znać. Dzięki

Agonia❤️(Skad ten nick?:sad:)
Ba USG sie niestety nie znam, ale jak tak dalej bede na nie latac to moze w koncu cos tam zobacze:)
Sporo osób na mnie zamiast Gosia woła Gonia a że nick był zajęty to dodałam pierwszą literkę nazwiska. Wiem że dziwnie się kojarzy ale przynajmniej jest nietypowo:D:D:D:p:p:p nawet M jak przysnę a ktoś się o mnie pyta w żartach odpowiada że to już agonia ostatnie stadium i worki szykuje  :p:p:p
Z niego jest straszny jajcarz więc wszyscy pękają ze śmiechu.

Trzymam moooooocne kciuki, żeby się udało!! Ty z macierzyństwa, tak? u kogo jesteście (bo nie pamiętam:p)?
Dziękuje :) nie możesz pamiętać bo nie mówiłam :p jestem w parens i chyba tym samym należę do mniejszości... czytałam tez sporo niepochlebnych opinii o parens co mnie troszkę martwi, choc osobiscie póki co nie mam się do czego przyczepić.

Sporo osób na mnie zamiast Gosia woła Gonia a że nick był zajęty to dodałam pierwszą literkę nazwiska. Wiem że dziwnie się kojarzy ale przynajmniej jest nietypowo:D:D:D:p:p:p nawet M jak przysnę a ktoś się o mnie pyta w żartach odpowiada że to już agonia ostatnie stadium i worki szykuje  :p:p:p
Z niego jest straszny jajcarz więc wszyscy pękają ze śmiechu.

To jednak z Gosia zostane ,Agonia mi sie zle kojarzy:p

reklama
Dziękuje :) nie możesz pamiętać bo nie mówiłam :p jestem w parens i chyba tym samym należę do mniejszości... czytałam tez sporo niepochlebnych opinii o parens co mnie troszkę martwi, choc osobiscie póki co nie mam się do czego przyczepić.
Najważniejsze to dobrze się czuć w tej gdzie się jest i mieć zaufanie do lekarza. A jakie u was wskazanie do ivf?
Kciuków nie puszczam :*

Do góry