reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@dzoasia no nie jest najgorzej zajęłam się praca ale daje mi we znaki ponowne branie metforminy i bromergonu no masakra cały dzień jest mi niedobrze i do tego rewolucję żołądkowe tak samo miałam jak zaczynałam wcześniej brać póki organizm się nie przyzwyczai. Jak będzie lyzeczkownie to mam 3 mies odpoczynku od wszystkiego ;)
Martuśka a ty w ciąży odstawiłaś całkowicie metforminę? Masz IO? pcos? Jakie wskazania do tego? Ja teraz biorę, ale chciałabym też w ewentualnej ciąży - na świecie to normalnie funkcjonujący lek, tylko pl jakaś za murzynami. A jest mnóstwo opracowań nt zapobiegania wczesnym poronieniom itp...

:D :D :D OGŁOSZENIE PARAFIALNE :D :D :D
Kto chętny ja kawę/sok/wino w sobotę gdzieś w Krk? Bo my z @Kurcia coś tam kminimy odnośnie takiegoż wydarzenia :D
@Margit2018 @Vorreiavereunbimbo @chlopkers @adansonia @Felia? @Never give up Ty się wybierasz teraz w weekend czy coś pomieszałam?:oops: @Ela86 ?
O kim zapomniałam? Ktoś będzie przejazdem? Przelotem? :D Dawajcie znać kobitki :)
Ojej dziękuje za zaproszenie :) bardzo chętnie!!! Tylko jeszcze nie wiem czy w nastroju na smutno czy na wesoło :) bo jak na smutno to może lepiej nie zeby Wam nie smedzic za bardzo!
PS.Dziękuje za info o Żeromskim!

:D :D :D OGŁOSZENIE PARAFIALNE :D :D :D
Kto chętny ja kawę/sok/wino w sobotę gdzieś w Krk? Bo my z @Kurcia coś tam kminimy odnośnie takiegoż wydarzenia :D
@Margit2018 @Vorreiavereunbimbo @chlopkers @adansonia @Felia? @Never give up Ty się wybierasz teraz w weekend czy coś pomieszałam?:oops: @Ela86 ?
O kim zapomniałam? Ktoś będzie przejazdem? Przelotem? :D Dawajcie znać kobitki :)
Jaaaa byłam mega chętna i cały czas się zastanawiam... mój M jedzie do Krakowa i chciałam się z nim zabrać ale oczywiscie jutro ostatni dzień w robocie więc nie mam szans się wyrwać.
Jednak nie mówię nie - jak coś to będę się odzywała bo może intercity mnie podwiezie ;-)

Ojej dziękuje za zaproszenie :) bardzo chętnie!!! Tylko jeszcze nie wiem czy w nastroju na smutno czy na wesoło :) bo jak na smutno to może lepiej nie zeby Wam nie smedzic za bardzo!
PS.Dziękuje za info o Żeromskim!
Kochana, jak na wesoło to będzie super, a jak na smutno to już my Cię tam pocieszymy :D Który masz jutro dpt?

Jaaaa byłam mega chętna i cały czas się zastanawiam... mój M jedzie do Krakowa i chciałam się z nim zabrać ale oczywiscie jutro ostatni dzień w robocie więc nie mam szans się wyrwać.
Jednak nie mówię nie - jak coś to będę się odzywała bo może intercity mnie podwiezie ;-)
Anetka, zawsze jeszcze miotła zostaje :D Dawaj dawaj!! :)

reklama
Kochana, jak na wesoło to będzie super, a jak na smutno to już my Cię tam pocieszymy :D Który masz jutro dpt?
9dpt blastocysty 5AB wiec jutro musi być wiadomo czy w prawo czy w lewo... ale się boje! Dzięki za ciepłe słowo, w takim razie jak coś to na smutno tez dołączę, a póki co postaram się nie zwariować do jutra ;)

Do góry