reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Hola - super wynik.... teraz otrzymam kciuki, żeby betka rosła :) &&&&&&&&&&&&&

Roxi, Magdalena_wawa - ekstra, że macie mrozaczki :-) Ale oby Wam się przydały nie prędzej niż za 9 m-cy ;-) Za co też mocno trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&

Sylwia - witaj wśród nas :)

Gotadora - Diagnostyka jest właśnie w Olsztynie też. Tutaj podaję ci linka do namiarów DIAGNOSTYKA laboratoria medyczne i analityczne: Nasze placówki do punktu zadzwoń i zapytaj się co i jak. Może akurat będzie taniej.

A ja jestem dzisiaj po wizycie u lekarza i mam świetny humorek :) Około 12- 13 listopada zaczynam stymulację ( zależy kiedy dostanę okres). W dodatku tym razem leki do stymulacji będą kosztować mnie maks z 400 zł ( chyba, że jeszcze jakieś będę musiała brać oprócz tych co mam przepisane). Od 3 do 6 dnia cyklu mam brać Clostillbegyt po 1 tabletce, a potem przez 3 dni po 1 zastrzyk Fostimon 75 m.j. Jak się okazało lepiej reaguję na stymulację tabletkami niż na zastrzyki. Po stymulacji Clostillbegyt miałam Estradiol 659, a poprzednio przy stymulacji zastrzykami różnymi w dawce 225 lub większej miałam Estradiol około 400. Zdziwiło mnie to niepomiernie, ale lekarz powiedział mi, że niektóre osoby lepiej reagują na tabletki i ja do nich należy. Jak na mój poziom AMH (0,4) i InhibinęB ( tylko 6) jest to piękny wynik i mam nadzieję, że utrzyma się na kolejną stymulację :)

A co by nie było tak pięknie to w mojej miejscowości nie mają Fostimonu no i dopiero jutro będę wiedziała czy dostaną czy nie. Jak nie to będę musiała zaś do wroc się wybrać.

reklama
a tak wygląda teraz ,wydoroślał :-)

933e4bbd54.jpeg
[

Nie no ależ on męski:)) /

Ostatnia edycja:
Madzialenak, też nie lubiłam kotów. Ale widać ludzie się zmieniają, albo koty ich zmieniają:-D
Też jestem ciekawa jak tam moje Maleństwa i najchętniej zrobiłabym już test, ale wiem, że to jeszcze za wcześnie.
Kurcze, jeszcze tyle czekania.
A tak na marginesie, to zaczęłam się zastanawiać, czy aby te wszystkie leki, które teraz biorę, nie zaszkodzą moim maluchom?!

idę zrobić kolację bo z głodu umrę:-D
Nic tylko na forum siedzę:)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Dobrze że mój za granicą, bo by mnie opierdzielił:wściekła/y:

reklama
gotodora - właśnie bardzo trudno, zostało mi do wizyty półtora tygodnia i chyba nie uda mi się być optymistką choć jeden cały dzień. No nic na razie ćwiczę i udaje mi się tak przez godzinę optymistycznie myśleć, trening czyni mistrza w końcu.

Do góry